Website Robbert van de Broeke…

Sinds een klein half jaartje heeft heeft Robbert van de Broeke en eigen website. Hierin vertelt hij maandelijks over zijn laatste ervaringen en komt hij naar buiten met nieuwe inzichten en interessante informatie.

 Robbert van den Broeke wordt op 7 mei 1980 geboren in Breda en groeit op in een klein West-Brabants dorp. Hij is de enige zoon en heeft een oudere en een jongere zus. Robbert is ondanks zijn nog jonge leeftijd  voor velen een rots in de branding, die smaad en laster trotseert en zich steeds kwetsbaar durft op te stellen om datgene op bescheiden wijze te delen wat hij zelf ervaart.Inmiddels staat Robbert  bekend als een medium uit Brabant. Hij is onder meer de ontdekker van vele graancirkels in zijn woonomgeving.  Robbert voorvoelt het ontstaan van graancirkels, en krijgt ook beelden door van de locatie waar ze ontstaan of ontstaan zijn. In enkele gevallen ook zelfs straatnamen. Er zijn inmiddels de nodige getuigen, waaronder wetenschappers, die samen met Robbert graancirkels hebben zien ontstaan.

Naast graancirkels ontdekken, fotografeert Robbert ook Orbs (lichtbollen), en andere lichtverschijnselen. Zelfs UFO’s en buitenaardsen. Robbert geeft ook readings aan mensen, waarbij hij heel treffende dingen kan vertellen die hij niet kon weten, en fotografeert ook overleden personen tijdens readings. Deze maand kun je lezen over de verschijning en boodschap van Rob Nanninga. In de nacht van 3 op 4 december, voelde Robbert de aanwezigheid van Rob Nanninga. Rob is een persoon die tijdens zijn leven lid was van stichting Skepsis, en Robbert (zogenaamd) ontmaskerde met het beroemde woordje “genverbrander”. Voor meer informatie over Robbert van den Broeke kun je terecht op de website: www.robbertvandenbroeke.nl.

Lees ook:Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…
Lees ook:Computer van Robbert van den Broeke gehackt…
Lees ook:Paragnost bekend van tv beschuldigd van oplichting
Lees ook:Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…
Lees ook:Robbert van den Broeke stapt weer naar de politie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>