Bijzondere ontmoeting buitenaards wezen

Zondagavond hadden twee mensen in Haarlem een onverwachte buitenaardse ontmoeting, vergezeld van een serieuze waarschuwing voor de mensheid. Het is niet voor niets dat Haarlem de afgelopen week te kampen heeft gehad met onverklaarbare stroomuitval, knallen in de lucht en oranje wolken.

Het gaat hier om een stel dat nooit eerder iets te maken heeft gehad met ufo’s en/of buitenaardse wezens. De man zei er het volgende over: “Eigenlijk had ik nooit wat met ufo’s of dat soort dingen. Ik leid gewoon een  rustig, saai leven”. Zondagavond rond een uur of negen besluit het stel, waarvan de vrouw 25 weken zwanger is, om nog even een klein rondje te wandelen  voor het slapen gaan. Dit doen ze in de Zuiderpolder in Haarlem. Hij: “Opeens zagen wij het. In het weiland stond een bolvormig ding van circa 10 meter hoog en 20 meter breed . Het weiland is normaal alleen bewoond door ganzen en eenden, die waren allemaal weg.

Een man kwam naar ons toe en zei weliswaar niets, maar ik en mijn vrouw kregen dezelfde boodschap door. ‘Behoed jezelf voor wat er gaat komen, bescherm je kind en verlaat dit land ga naar Maleisië. Waarom Maleisië weet ik niet. Maar moest het Borneo-eiland zijn. Het was geen ‘gray’. Wel waarschuwde hij ons voor de grays, die een vaccin uit zouden brengen voor ebola. Maar daarmee ook de controle over de mens gaan krijgen”. Zowel de man als de vrouw omschreven hem als een lang mens met een gewaad vergelijkbaar met een badjas, maar van gladde stof.  Ook zou hij ogen van een gewoon mensen hebben, maar wel anders kijken. Kijk voor meer informatie op http://niburu.co.

Lees ook:Fight of Gods in de ban in Maleisië…
Lees ook:Maya’s onderhielden contact met buitenaardse wezens
Lees ook:Char Margolis voorspelde zwangerschap Kate Middleton
Lees ook:Kun je met je geest materie beheersen…
Lees ook:De dood is niet werkelijk, het is maar een idee

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijzondere ontmoeting buitenaards wezen

  1. HGenk Beulakker

    In vreemde situatie terecht komen is ook een kwestie van waarnemingen interpreteren. Ze zijn nooit volledig objectief. Fenomenologische studies verklaren dat soort verschijnselen. Dus een waarneming is gekoppeld aan de waarnemer! Wie waarneemt of wie vertelt interpreteert!

    Gegroet,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>