Paranormale beurs van Paraview in Alkmaar

Zo net voor het einde van het jaar naar een spirituele beurs? Dat kan! Op zaterdag 27en zondag 28 december wordt er in het Sportpaleis aan de Terbochlaan 200 in Alkmaar een spirituele beurs van Paraview gehouden. Bij alle consultgevers op de Paraview is het mogelijk een persoonlijk consult te krijgen voor  15 euro.  Openingstijden zijn op zaterdag van 12 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Kom langs voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie,

karakteranalyse, spirituele groei of uw persoonlijke voorspellingen. Entree 6 euro voor volwassenen, 65+nbetalen 5 euro. Kinderen t/m 11 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Op de website van Paraview kun je een kortingsbon vinden. Met deze kortingsbon krijg je een CD van Lex van Someren.

Op deze spirituele beurs kun je als bezoeker op een ontspannen manier kennismaken met spiritualiteit, paranormale zaken en diverse alternatieve geneeswijzen. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, koffiediklezers, astrologen, iriscopisten en numerologen aanwezig maar ook hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers, auracamera’s, gidstekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs. Bovendien is het mogelijk om produkten te kopen, zoals boeddha’s, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, inzichtkaarten, muziek cd’s, trommels, boeken en diverse gezondheidsproducten zoals oliën, kruiden en voedingsprodukten.

Programma:

Zaterdag:

|13.15| Frans de Vries Klaver| Waarnemingen via zandlezen
|14.00| Trevor Burgoyne| Waarnemingen British style 
|14.45| Edward van Erp| Gezondheid en Psychometrie

Zondag:

|13.15| Frans de Vries Klaver| Waarnemingen via zandlezen
|14.00| Trevor Burgoyne| Waarnemingen British style

|14.45| Edward van Erp| Gezondheid en Psychometrie
|15.30| Share NL| Een nieuw begin voor de mensheid

Lees ook:Spirituele beurs in evenementenhal Gorinchem
Lees ook:Beurs Paraview in Expo Houten
Lees ook:Spirituele beurs Paraview in Amstelveen
Lees ook:Beurs Paraview in Eusebiuskerk Arnhem
Lees ook:Paraview in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>