Er leven wel degelijk aliens onder ons…

Volgens DatDanWeerWel leven er gecamoufleerde’ aliens onder ons. Dit beweren wetenschappers van de Universiteit van Californië.

Wetenschappers van de Universiteit van Californië kwamen met een ongewone hypothese welke suggereert dat buitenaardse wezens zich al lang hebben gevestigd op Aarde en onder ons leven om ons te observeren. Volgens het artikel is er geen hard bewijs van dit, maar volgens oude bronnen, met inbegrip van de Bijbel, hebben vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen onze planeet bezocht sinds haar bestaan. In 2000 hielden wetenschappers van de Universiteit van Californië, onder leiding van Professor Jonathan Malkisom, een persconferentie, welke het sensationele nieuws verkondigde dat vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen al lang onder de mensen leefden. Zij hebben hierbij de menselijke verschijning aangenomen en volgen onze bewegingen op de voet. “Het is als een extreme versie van camouflage die ook gevonden is in sommige insecten en dieren. Bovendien, volgens historische gegevens, zijn er buitenaardse wezens op aarde vanaf het begin van de schepping,” zegt Adrian Kent van het Perimeter Institute for Theoretical Physics in Canada.

Een bevestiging van de woorden van de Canadese wetenschapper kan worden gevonden in het boek van Genesis, op het punt waar de confrontatie van Jakob met de Almachtige wordt beschreven: De filosofen uit de oudheid waren altijd op zoek naar het antwoord op de vraag of dat de wezens die aankwamen uit de hemel, leden waren van dezelfde stam als de engelen. Maar als regel was het antwoord nee, omdat de aankomende wezens sterfelijk waren, terwijl de engelen eeuwig leven. De vraag over buitenaardse beschavingen werd voor de 1e keer pas openlijk en serieus besproken in de twintigste eeuw, vooral nadat de CIA een klein deel van het archief van het zogenaamde Roswell geval had vrijgegeven toen het Amerikaanse leger een gecrashte vliegende schotel vond en de onderdelen hadden veiliggesteld (bron http://ddww.info).

Lees ook:Mensen zijn buitenaardse wezens
Lees ook:Aliens kunnen ons nog veel leren.
Lees ook:Het Witte Huis kan contact met buitenaards leven niet met zekerheid ontkennen
Lees ook:Hoe denken jullie over buitenaards leven…
Lees ook:Radioflisten komen echt uit de ruimte…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Er leven wel degelijk aliens onder ons…

  1. valo

    Het doel van aliens (greys) onder ons, is de mensheid stap per stap te laten evolueren en te streven naar de intelligentie waarover zij beschikken. Er zijn al heel veel verhalen van mensen die beweren dat ze ontvoerd zijn geweest door aliens. Dit is al jaren lang aan de gang.

    Kortom komen we tot de vaststelling dat de wezens vredelievend zijn, nieuwsgierig en langzaam aan zich aan het integreren zijn in onze maatschappij. Doordat ze vredelievend zijn zal er nooit sprake zijn van een invasie. De mens en ons gezond verstand is nog niet klaar voor hun komst.

    https://aliensonderons.blogspot.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>