Paraview beurs in Willem II stadion Tilburg

Op zaterdag 24 en zondag 25 januari wordt er in het Willem II stadion aan Goirleseweg 34 in Tilburg de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Openingstijden van deze beurs zijn zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur en zondag van 11.00  van 17.30 uur. Entreeprijs is (inclusief de sieradenbeurs) 6,50 euro of  5 euro met kortingsbon, 65+  betalen  5.  Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Zie kortingsbon op www.paraview.nl voor meer kortingen bij de standhouders. Paraview houdt bijna wekelijks beurzen door heel Nederland. Op hun site kun je precies zien wanneer er een beurs bij jou in de buurt wordt gehouden. Natuurlijk worden er ook regelmatig kleinere, soortgelijke beurzen door heel Nederland gehouden door lokale organisaties. Vaak kun je als je hierop ‘googled’ een antwoord vinden.

Lees ook:Paraview in Borchland Golf in Amsterdam
Lees ook:Kom naar Paraview Borchland in Amsterdam…
Lees ook:Paraview Paranormaalbeurs in Hoofddorp
Lees ook:Paraview beursagenda
Lees ook:Paraview, de paranormale beurs van Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>