Dracula Untold; de wedergeboorte van Dracula…

Bijna een eeuw na de introductie van Dracula in de bioscoopwereld, brengt Universal Pictures de meest intrigerende personages aller tijden weer tot leven in het bloedstollende actie – avontuur ‘Dracula Untold’. Deze film is sinds kot verkrijgbaar op dvd en blu-ray. Dracula Untold is het regiedebuut van Gary Shore met in de hoofdrollen Luke Evans (Furious 6), Sarah Gadon (The Amazing Spider-Man 2) en Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger).

Het is 1462. Het is rustig in Transylvania onder Vlad III (Evans) en zijn geliefde vrouw Mirena (Gadon). Dit rustige leven zal gaan veranderen door de oorlog met de Turken en een verdrag met een demon. Dracula Untold is een actie-avontuur waarin de wedergeboorte van de monsters wordt ingeluid en het originele verhaal wordt verteld van de legendarische onsterfelijke, die wij vrezen als de zon ondergaat … Dracula. Op zowel de dvd als blu-ray staan onder meer de volgende extra´s: Alternate Opening, Deleted Scenes, Feature Commentary, Day In The Life – Luke Evans, Dracula Retold, Slaying 1000, The Land of Dracula – Interactive Map en Luke Evans: Creating a Legend.

De jonge prins Vlad Tepes offert zich  in de film op door zijn ziel te verkopen, om zijn vrouw (Sarah Gadon) en zoon te redden uit de handen van een moordlustige sultan. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula. Pas later beseft hij dat hij een overeenkomst heeft gesloten met gevaarlijke bovennatuurlijke krachten. Het gevaar is echter dat hij zelf ook ten prooi zal vallen aan deze duisternis. Dat beloofd een avondje lekker griezelen.

Lees ook:Hotel Transylvania 2 binnenkort in de bioscoop…
Lees ook:Graaf Dracula en alle mythes die er bij horen
Lees ook:Trouwen in het kasteel van Dracula
Lees ook:Russische president Vladimir Poetin is onsterfelijk…
Lees ook:Wie koopt het kasteel van graaf Dracula?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>