Paraview in Borchland Golf in Amsterdam

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari wordt er in Borchland Golf aan de Borchlandweg 6 in Amsterdam , t.o. de Arena, de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View gehouden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van: new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) een Sieradenbeurs aanwezig. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Paraview is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot onder meer: hun relatie, gezondheid, werk. Of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en er een keer kennis  mee willen maken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kunnen bezoekers bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Openingstijden zijn zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Entree bedraagt 6,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor 65 plussers. Kinderen beneden de twaalf mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Parkeren op het parkeerterrein kost 3 euro per dag. Op de site van Paraview kun je teruglezen wat en wie je de dagen kunt ontmoeten. Ook is het mogelijk om een kortingsbon uit te printen waarmee je talloze kortingen krijgt  op niet alleen de entreeprijs maar op de beursvloer. Kijk voor meer informatie op www.paraview.nl.

Lees ook:Kom naar Paraview Borchland in Amsterdam…
Lees ook:Paraview beurs in Willem II stadion Tilburg
Lees ook:Paraview Paranormaalbeurs in Hoofddorp
Lees ook:Beurs Paraview in IJshallen Zwolle
Lees ook:Paraview, de paranormale beurs van Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>