ACAM houdt Imra 2015 in Antwerpen

Dit weekend wordt, naast een mineralenbeurs in Den Haag, ook een bijzondere beurs in Antwerpen gehouden.

De Academie voor Mineralogie (ACAM) vzw organiseert namelijk vandaag, zaterdag 21 februari van 12.00 uur tot 18.00 uur, en zondag 22 februari¬† van 10.00 uur tot 17.30 uur haar Internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs ‘Imra 2015 ‘. De beurs wordt ¬†gehouden in het ‘event Center’ van Kinepolis (Zaal Hollywood)aan de Groenendaallaan 394 in Antwerpen. ¬†Entree 4 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. De beurs is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien kun je gratis bij de beurs parkeren.

Door zijn grote verscheidenheid aan mineralen, fossielen, edelstenen, sieraden, kunstvoorwerpen, instrumenten, gereedschap en vakliteratuur is deze beurs beslist de moeite waard om te bezoeken. Imra 2015 zet de deuren niet alleen open voor specialisten. Iedereen die beroepshalve of vanuit liefhebberij met stenen te heeft, voelt zich vast door deze beurs aangetrokken. Er zijn maar liefst honderd kramen waar van alles te zien en te beleven valt. Ook de toevallige bezoeker raakt ongetwijfeld geboeid door die fascinerende wereld van mineralen, door die wonderbaarlijke pracht aan kleuren en kristalvormen… Ook juwelen met mineralen en fossielen schitteren in al hun pracht.

Deze beurs het een aantal extra leuke dingen in haar programma opgenomen. Zo kun je tijdens de beurs (gratis) je edelstenen op hun echtheid laten onderzoeken. Er zijn doorlopend demonstraties over hoe bijvoorbeeld fossielen worden geprepareerd. Kinderen mogen zelf aan de slag. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd om een mooi mineraal te winnen. In het cafetaria zijn broodjes en drank verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.acam.be.

Lees ook:Internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs in Antwerpen…
Lees ook:Internationale mineralenbeurs in Antwerpen…
Lees ook:Mineralenbeurs Minerant in Antwerpen…
Lees ook:Mineralenbeurs op Churchillplein Den Haag
Lees ook:Mineralz houdt internationale mineralen-en edelstenenbeurs in Oisterwijk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>