Aliens geven Poetin advies….

Bepaalde berichtgeving vind ik persoonlijk vrij ver gaan. Je zult mij nooit horen ontkennen dat aliens niet bestaan. Toch plaats ik bij de berichtgeving over Poetin mijn vraagtekens. De Russische president Vladimir Poetin zou namelijk door aliens worden geadviseerd.  Tenminste dat zegt een politicus van de Britse Labour Party. Simon Parkes, gemeenteraadslid in North Yorkshire, wijt de onrust in het oosten van Oekraïne aan een groep buitenaardse reptielen die hij ‘Nordics’ noemt (bron ninefornews).

“Ze zien eruit als Scandinaviërs – lang, blond en blauwe ogen – en hebben ontmoetingen met hooggeplaatste en invloedrijke figuren,” zei Parkes. “Ze blijven nooit lang.” Parkes, die naar eigen zeggen al honderden ontmoetingen heeft gehad met aliens, zei dat de Nordics Poetin steunen tegen de Amerikaanse invloeden in Oekraïne. De 53-jarige Parkes, die in een documentaire op Channel 4 zei vier keer per jaar te worden bezocht door een alien die hij de ‘Cat Queen’ noemt, voegde toe: “Poetin is onderdeel geweest van een groep die is geadviseerd door reptielen. Nordics deden hem een tegenbod. De technologie die ze hem geven is vergelijkbaar met die van de Verenigde Staten.”

“De Nordics hebben Poetin laten weten dat hij zich niet langer hoeft te conformeren aan Amerika,” zei Parkes. “Dat is de reden waarom hij zich verzet.” De rij-instructeur onthulde en passant dat zijn echte vader een reptiel is. In Oekraïne is intussen nog geen dag vrij geweest van geweld of slachtoffers sinds vorige week zondag het staakt-het-vuren inging. De wapenstilstand in Oost-Oekraïne is deel van de afspraken die Kiev en Rusland op 12 februari in Minsk sloten.

Lees ook:Charles Hall: “Aliens bestaan echt”
Lees ook:Russische president Vladimir Poetin is onsterfelijk…
Lees ook:Aliens gebruiken de aarde als basis…
Lees ook:Aliens en uitschakelen kernwapens…
Lees ook:Soldaten veranderen in steen na zien aliens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>