Beurs Paraview in IJshallen Zwolle

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart vindt er in  de IJsselhallen aan de  Rieteweg 4 in Zwolle de Paraview Paranormaalbeurs plaats. Tijdens deze beurs vind je tal van standhouders, die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Openingstijden zin zaterdag van 12.30 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Entree volwassenen 6,50 euro, 65+ betalen 5 euro en kinderen tot en met 11 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Op de Paranormaalbeurs kun je kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Je krijgt een goed beeld van wat er is op alternatief gebied. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars en masseurs aanwezig. Het is mogelijk om voor 15 euro een consult te krijgen. De laatste jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen steeds meer gaan leven. De gedachte is dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Op de beurs vind je ook new ageproducten, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Tijdens de Paraview Paranormaalbeurs vindt ook de Sieradenbeurs  plaats in IJsselhallen in Zwolle. Bewaar je entreeticket goed, want op vertoon van jouw kaartje voor de Paraview Paranormaalbeurs krijg je gratis toegang tot de Sieradenbeurs! Als je online je ticket besteld, levert dit de nodige voordelen voor je op. Kijk voor meer informatie, en wat je allemaal op deze beurs kunt verwachten, op de website: www.paraview.nl.

Lees ook:Paraview Paranormaalbeurs in Hoofddorp
Lees ook:Paraview in Borchland Golf in Amsterdam
Lees ook:Kom naar Paraview Borchland in Amsterdam…
Lees ook:Paraview beurs in Willem II stadion Tilburg
Lees ook:Paranormale beurs van Paraview in Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>