Het is bijna voorjaar; tijd om je aura schoon te maken…

Het voorjaar hangt in de lucht. Ben jij prikkelbaar? Heb je last van de emoties of de spanning van  je omgeving? Voel je je soms helemaal leeggezogen door iets of iemand? Dan is het best mogelijk dat je aura is vervuild  en dat het tijd is voor een aura schoonmaak.

Misschien ben je er niet altijd bewust van, maar ieder mens heeft een energieveld om zich heen; de zogenaamde aura. Middels je aura sta je in contact met anderen. Wat inhoudt dat je energetisch met  elkaar (alles en iedereen) verbonden bent en dat er sprake is van een onderlinge uitwisseling. Daarnaast draag je persoonlijke informatie in je aura mee en ontvang je ook nog eens (vaak onbewust) informatie op van anderen op uit je omgeving.  Daardoor kan je aura ‘vervuilen’. Het is handig om je energieveld regelmatig schoon te maken en te zuiveren van ongewenste informatie. Daar zijn verschillende manieren voor.

-Een vrij eenvoudige manier is om een groot, wit licht te visualiseren. Beeld je in dat het hier om een gesloten cirkel gaat  die om je heen loopt. Hierdoor krijgt je energieveld een enorme ‘powerbust’.

-Gebruik witte salie. Deze is  los of in wierookvorm verkrijgbaar. Gebruik de rook die ervan afkomt  niet alleen om je huis te reinigen, maar laat de rook  ook om je heen dwarrelen waarmee de negatieve energie uit je auraveld vanzelf verdwijnt.

-Ben je graag in de natuur? Let er eens op of je een mooie, liefst grote, veer vindt waarmee je je aura letterlijk schoon kunt wapperen. Denk er bij , terwijl je dit doet, dat je alle negatieve energie wegwaait.

-Visualiseer dat je met beide voeten in de aarde staat en alle negatieve energie zo de aarde in stroomt. Vervolgens kun je wensen dat er van bovenaf positieve energie je kruin binnengaat en je vult met positiviteit.

Lees ook:Aura sluiten doormiddel van gedachten
Lees ook:Oefening om je aura te zuiveren
Lees ook:Hoe scherm je je aura af…
Lees ook:Nadat mijn aura schoongeklopt was, had ik energie voor twee
Lees ook:Vrouw bezeten na zien The Conjuring 2…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>