Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk

Helaas kan ik er niet heen, maar als ik mensen om mij heen moet geloven, is het een heel fijne beurs. Ik heb het dan over de Internationale Mineralenbeurs die op zaterdag  7 en zondag 8 maart  in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12  in Rijswijk wordt gehouden.

Tijdens deze editie kun je onder meer een tentoonstelling bezichtigen. Over een lengte van circa 6 meter vind je in vitrines mooie stukken, met bijbehorende uitleg. De tentoonstelling wordt verzorgt door Gaia fossielen & mineralen. Benieuwd naar hoe edelstenen worden geslepen? Woon dan de demonstratie ‘edelsteenslijpen’ bij en stel al je vragen. Al vele jaren zijn mensen geïnteresseerd in geoden. Wat zit er in die bol en welke mooie kristalen zullen ons verrassen? Kom zelf een geode kraken op de Internationale Mineralenbeurs en laat je verrassen!

Voor kinderen biedt de beurs een leuke activiteit. Zij kunnen namelijk aanschuiven bij de workshop ‘steenslijpen’. Voor deze leuke en leerzame workshop hoef je niet te reserveren. Tijdens dit weekend tref je standhouders uit binnen- en buitenland die hun vondsten en wereldwijde inkopen aanbieden. Je kunt genieten van ruim 130 stands vol met schitterende stenen en fossielen, maar ook zoetwaterparels, sieraden, schelpen, edelstenen en versteend hout. Bovendien kun belangstellenden  ook machines en literatuur aanschaffen. De Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk is geopend op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entree 7 euro. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar betalen 3 euro. Kinderen tot en met zes jaar mogen onder begeleiding gratis  Wanneer je online een kaartje voor volwassenen koopt, krijg je korting op de entreeprijs. Ook hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Kijk voor meer info op: internationalemineralenbeurs.nl.

Lees ook:Internationale Mineralenbeurs in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Mineralenbeurs Minerant in Antwerpen…
Lees ook:Internationale mineralenbeurs in Antwerpen…
Lees ook:Edelstenen- en mineralenbeurs Mineralz…
Lees ook:ACAM houdt Imra 2015 in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>