10-jarige Ryan herinnert zich vorig leven…

De 10-jarige Ryan Hammons vertelde onlangs in het Amerikaanse programma ‘Today’ dat hij in een vorig leven een Hollywood-agent is geweest. “Op een avond zei hij: ‘Mam, ik moet je iets vertellen. Ik was ooit iemand anders’,” herinnert zijn moeder Cyndi zich. “Ik groeide op als baptist en had nog nooit echt nagedacht over reïncarnatie” (bron Ninefornews).

Ryan kon zijn naam in het vorige leven niet herinneren. “Toen vonden we een foto en veranderde alles,” zei Cyndi. Het ging om een foto van ‘Night After Night’, de eerste film van Mae West. Ryan wees gelijk naar een man die Marty Martyn heette. Het jongetje wist 51 verschillende details van het leven van Martyn op te noemen. Ryan sprak regelmatig over zijn twee zussen, reisjes naar Parijs, vijf vrouwen en een straatnaam met het woord ‘Rock’ erin. Hij zei ook dat hij erg verlangde naar een specifieke soort frisdrank die ‘True-ade’ werd genoemd.

Kinderpsychiater dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia doet onderzoek naar reïncarnatie. Hij zegt dat het verhaal van Ryan het meest overtuigend is. “Deze informatie was niet op internet te vinden,” zei Tucker. Alles wat Ryan zei klopte. Martyn dronk True-ade, woonde aan Roxbury Drive in Beverly Hills, had twee zussen en ging met zijn vijfde vrouw naar Parijs. “Hij zei niet te snappen waarom God je 61 laat worden om vervolgens terug te komen als baby,” zei Tucker, toevoegende dat op de overlijdensakte vermeld staat dat Martyn op 59-jarige leeftijd is overleden. In eerste instantie leek het erop dat Ryan de leeftijd van Marty niet goed had. “Ik heb nieuwe informatie gekregen waaruit blijkt dat de akte niet klopt en dat Marty Martyn 61 was toen hij stierf. Ryan had dus gelijk.”

Lees ook:Boek over kinderen en hun vorige levens…
Lees ook:“Kijk dat ben ik mamma…”
Lees ook:Onderzoek naar uitspraken kinderen en reïncarnatie…(deel 1)
Lees ook:Jongetje was slang in vorig leven…
Lees ook:Reïncarnatie van honkballegende Lou Gehrig…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>