Witte veren en engelen…

Tijdens het bezorgen van post heb ik tijd om na te denken. Ook geef ik graag mijn ogen de kost. Zo vind ik af en toe een piepklein, wit veertje op de grond. Witte veertjes staan symbool voor engelen, maar ook dat er mogelijk een spirituele deur voor je is of wordt geopend. Om aan dat moment terug te blijven denken, is het van belang dat je het veertje opraapt en bij je steekt.

Als je regelmatig witte veertjes vind, kun je er thuis een verzameling van maken. Zelf heb ik een schaaltje staan waar ik ze inleg. Soms steek ik er een kaarsje of een wierookstokje bij aan en denk even aan alle dingen die ik graag wil en hoop te bereiken. Veren kunnen dus boodschappen van de engelen zijn, maar als je een veer vindt,  moet je ook op andere tekenen gaan letten. Engelen geven namelijk op meerdere manieren hun boodschappen door, dus niet alleen met witte veren. Ergens las ik ooit, dat engelen niet alleen witte veren, maar ook andere gekleurde veren kunnen hebben. Zo zouden er mensen zijn die zelf engelen hebben waargenomen met gekleurde vleugels.

Witte veren kunnen je er van bewust maken dat er een engel dicht in de buurt van je is. Het mooie aan engelen is dat ze altijd wel een manier vinden om met ons te communiceren of om ons te steunen met onze plannen. Het is alleen de vraag of je er voor open staat. Het hoeft overigens niet alleen om een echt veertje te gaan, maar kan ook getekend exemplaar  zijn waar je opeens tegenaan loopt of de naam ‘veer’ die opeens opduikt. Engelen zijn enorm creatief en hoe meer wij ophouden met nadenken over de manier waarop zij communiceren, hoe meer wij zien en voelen hoe ze met ons bezig zijn.

Lees ook:Neem het vinden van een veer niet zomaar voor lief
Lees ook:Salie, schelp, veren en spreuk
Lees ook:Channelen; het doorkrijgen van informatie uit de geesteswereld
Lees ook:Wat is een Witte Tovenaar….
Lees ook:Engelen kaarten

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Witte veren en engelen…

 1. Els

  We hebben dringend veer nodig om ons huis en onszelf tecbeschermen tegen het slechte
  Wilt u vlug iets laten weten dat ik u ons kan helpen
  Mvgels & Sara

    /   Reply  / 
 2. Suzanne Grijpink Auteur

  Witte veren staan bekend om hun bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht. Toch weet ik niet of dit de beste manier is om uw huis te beschermen tegen ‘het slechte’. Als uw last heeft van entiteiten is het misschien handiger om mensen in te schakelen die u daarin verder op weg kunnen helpen.

    /   Reply  / 
  1. Suzanne Grijpink Auteur

   Hallo Ger,

   Weet je toevallig van welke vogel de veer is/was. En was het echt een stip of meer een streep? Je bedoelt tocht een witte veer met een punt? Wit (veer) staat voor bescherming, maar het kan ook een teken van een dierbare zijn. Meestal duidt het er op dat het goed is om je innerlijke vrede te bewaren. Zeker in combinatie met grijs. Laat je niet verleiden tot snelle antwoorden of conclusies… soms is het slimmer om tot drie te tellen en bij jezelf ten rade te gaan wat jij van een bepaald situatie vindt. Vaak is een bepaalde situatie niet wit of zwart maar ligt het antwoord in het midden. Wit is balans, liefde voor jezelf.. Hoor graag nog iets meer over de veer (en vogel).

   Groet,

   Suzanne

     /   Reply  / 
 3. Suzanne Grijpink Auteur

  Hallo Ger,
  Interessante link…ik kom nog op je vraag terug.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>