Kinderen die geesten zien…

Het blijft een interessant onderwerp; kinderen die zeggen dat ze geesten zien. Veel ouders vinden het heel normaal als hun kind een onzichtbaar vriendje heeft. Er wordt niet vreemd van opgekeken dat ze hem of haar niet kunnen zien.

Zelf vind ik niet zo gauw iets raar. Ondanks dat ik niet vaak iets zie en voel, weet ik dat in ons huis regelmatig geesten of entiteiten aanwezig zijn. Ik sta er niet van te kijken dat mijn kind hun aanwezigheid ook opmerkt. Soms ‘ziet’ ze een tijdje niets. Vaak omdat ze dan met andere dingen bezig is, maar het komt ook voor dat ze opeens iemands aanwezigheid opmerkt.Meestal gaar het hierbij om onbekenden. Ondanks dat we hier heel open over zijn, vind ze het behoorlijk eng om bijvoorbeeld alleen te gaan plassen. Vooral omdat ze weet dat op die plek regelmatig geesten te zien zijn. Ik heb mijn kind altijd aangemoedigd om er over te praten. Het lijkt mij vreselijk als je aan niemand je verhaal kwijt kunt. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat hoog-gevoeligheid ook in je voordeel kan werken. Het is zonde om je voor je  zesde zintuig af te sluiten omdat het er nu eenmaal is. Zo voelt het beter om het een plaatsje te geven. Tenslotte is er meer tussen hemel en aarde en het kan ook nog eens hartstikke leuk zijn om dat te ontdekken.

Gelukkig zijn de tijden veranderd en wordt er steeds vaker opener over gepraat. Zegt jouw kind dingen te zien, vraag door? Hoe normaler jij het vindt, hoe minder angstig het voor een kind is. Entiteiten hebben doorgaans altijd een reden om je huis te bezoeken. Ze willen je  iets vertellen en duidelijk maken. Negen van de tien keer is er geen reden voor paniek. Door mijn kind de controle in handen te geven, heeft ze deels het gevoel zelf te kunnen bepalen wat ze toelaat en niet (foto’s internet).

Lees ook:‘Er staat iemand achter mij’
Lees ook:Een geest in huis
Lees ook:Mijn kind ziet geesten!
Lees ook:Het jongetje in de boom
Lees ook:Handafdrukken op de muur…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>