Veel mensen geloven in een hiernamaals…

Voor de meesten van ons is het een mysterie wat er gebeurt als we sterven. Uit een peiling blijkt dat meer dan de helft van de mensen zeker weet dat er een hiernamaals is.

“Ik denk dat ik ben gestorven. Dat ik in het hiernamaals ben geweest en weer ben teruggekomen,” zegt Anita Moorjani. In  2002 werd ze gediagnosticeerd met kanker. Ze verloor de strijd tegen de ziekte en raakte in februari 2006 in coma. “Het voelde alsof ik boven mijn lichaam  uitsteeg.” Moorjani, die haar bijna-doodervaring over de hele wereld deelt, werd naar eigen zeggen herenigd met haar overleden vader.  Hij vertelde haar  dat ze moest terugkeren. “ Ik wilde niet terug omdat het daar zo mooi was. Het was ongelooflijk.  Voor het eerst was alle pijn weg. Ik baadde in een gevoel van liefde. Onvoorwaardelijke liefde.” Ze besloot terug te keren naar haar lichaam omdat ze geloofde dat ze zeer snel zou genezen. En dat gebeurde ook. Binnen vier dagen werden haar tumoren, tot grote verbazing van haar artsen, 70 procent kleiner.

De 8-jarige Annabel Beam was vier toen ze de diagnose ‘chronische spijsverteringsstoornis’ kreeg. Ze had veel pijn, slikte 10 soorten medicijnen en moest vaak naar het ziekenhuis. Op een dag viel ze uit een 10 meter hoge boom waar ze met haar zus Abbie in was geklommen. Ze stootte drie keer haar hoofd, stierf en ging naar de hemel.“Ik zat bij Jezus op schoot en hij vertelde me: “Als de brandweermannen je uit de boom halen, zul je niets mankeren.” Annabel vroeg of ze bij hem mocht blijven. Hij zei dat ze nog werk te doen had op aarde. De chronische aandoening zou verdwijnen en Annabel hoefde geen medicijnen meer te nemen. “Ze viel 10 meter naar beneden en had geen verwondingen of insectenbeten,” zei haar moeder. “Drie uur later kwam ze onder de modder en met een paar schrammen uit de boom.” Ze heeft over Annabel een boek geschreven getiteld ‘Miracles from Heaven’ (bron Ninefornews). 

Lees ook:“Ik voel de pijn van anderen…”
Lees ook:“Het is je tijd nog niet. Ga terug…”
Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:“Ik heb maandelijks drie bijna doodervaringen”
Lees ook:“Ik werd gevangen in een soort trechter…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>