Het Eigenwijs Festival; spiritueel evenement in Vierhouten

Het Eigenwijs Festival is een intiem spiritueel evenement in Vierhouten. Zo gaat het hier om een evenement om je te oriënteren op het gebied van hekserij, sjamanisme, paganisme, spiritualiteit, natuurbeleving, natuurlijke heling methoden en persoonlijke ontwikkeling. Het Festival duurt vier dagen. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni. Wil (of kun) je niet alle dagen komen? Kom dan 3, 2 of zelfs 1 dag! De keuze is aan jou. Voorwaarde is alleen dat je vooraf reserveert en betaalt. Spontaan op de dag zelf – onaangekondigd – aankomen is niet mogelijk.

Op het Eigenwijs Festival kun je deelnemen aan vele workshops, kennis en inzichten verkrijgen tijdens interessante lezingen, genieten van muziek, voorstellingen en verhalen.En niet te vergeten de Eigenwijze Markt waar je kennis kunt maken met verschillende Natuurlijke Heling Methoden en van alles kunt bekijken en kopen wat te maken heeft met een Natuurlijke manier van Leven. Hoe zit dat dan met inschrijven voor de Workshops? Omdat niet iedereen al donderdag komt en zich kan inschrijven voor de verschillende workshops schrijf je je vooraf in via deze website. Binnenkort meer informatie over hoe dat precies in z’n werk gaat. De deelnameprijs voor het hele Festival is € 175,00 (12+). Dat is inclusief 3 overnachtingen in je eigen tent, vrije toegang voor alle activiteiten, lezingen, optredens en voorstellingen. Maar je kunt dus ook 3 dagen komen (€ 150,00), of 2 dagen (€ 100,00) of zelfs 1 dag (€ 50,00). Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd voor materiaal. Voor een consult of heling sessie betaal je maximaal € 15,00 per half uur.

Als onderdeel van de openingsceremonie onder leiding van Searching Deer (Jan Prins) wordt het Centrale Vuur ontstoken door de Vuurmannen. Na de openingsceremonie wordt vanuit het Centrale Vuur het Vuur verspreidt naar de andere Vuren op het festivalterrein. Zo ook naar de Vuur-tipi. In de Vuur-tipi blijft het Vuur dag en nacht branden tot de eindceremonie op zondag. Er is altijd iemand daar die over het Vuur waakt. Natuurlijk is er nog veel meer. Kijk op: www.eigenwijsfestival.nl voor meer informatie.

Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…
Lees ook:‘Oak & Owl Green Spirits Festival’ in Zeewolde…
Lees ook:Oktober Reiki maand, Reiki festival!
Lees ook:Elfde Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Laat je inspireren tijdens Yoga Festival Terschelling…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>