Ezra en Eddie spelen in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’…

Ezra Miller is in gesprek voor een rol in de Harry Potter-spin off  ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. De acteur, die The Flash gaat spelen in de film Justice League maakt kans op de rol van Kredan. Miller is de tweede persoon die wordt toegevoegd aan de cast van de fantasiefilm. Eerder werd al aangekondigd dat Oscar-winnaar Eddie Redmayne een rol heeft in de films. Dit valt te lezen op: www.nu.nl.

Eddie Redmayne heeft  dus de hoofdrol in de aankomende Harry Potter-prequel, Fantastic Beasts And Where To Find Them. De acteur, die dit jaar een Oscar won voor zijn rol als Stephen Hawking in The Theory Of Everything, gaat Newt Scamander spelen, de schrijver van het tekstboek Fantastic Beasts And Where To Find Them waarmee wordt lesgegeven op de tovernaarsschool van Harry Potter.

Fantastic Beasts and Where to Find Them speelt zich zo’n zeventig jaar voor het originele Harry Potter-verhaal af in New York. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige studieboek die de personages in de Harry Potter-films gebruiken.Het is onduidelijk hoe ver de onderhandelingen met Miller zijn, maar ingewijden melden dat de studiobazen al langere tijd geïnteresseerd zijn in de acteur. J.K. Rowling schrijft zelf mee aan het script. David Yates, die eerdere Harry Potter-films maakte, heeft de regie in handen. Het is de verwachting dat in de verfilming van Fantastic Beasts and Where to Find Them duidelijk wordt waar de Amerikaanse Zweinstein ligt. Het verhaal speelt zich zeventig jaar eerder af dan de Harry Potter-boeken. De prequel van Harry Potter moet in het najaar van 2016 verschijnen (bron internet).

 

Lees ook:‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ binnenkort in bioscoop…
Lees ook:Fantastic Beasts deel 2 in november in bioscoop…
Lees ook:Nieuw verhaal over de wereld van Harry Potter
Lees ook:Kleurrijke figuren uit de wereld van Harry Potter…
Lees ook:Veronica komt met ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>