Sense8; de hitsensatie uit Amerika…

Op Netfix is een relatief nieuwe serie te zien genaamd ‘Sense8’. Deze hitserie gaat over acht mensen uit verschillende culturen en delen van de wereld die herboren worden en met elkaar worden verbonden. (genaamd Sensates) Hun levens en geheimen worden daardoor met elkaar verweven en komen ze in gevaar.

De 8 sensates worden gespeeld door Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen en Max Riemelt. The Wachowski’s, bekend van onder meer The Matrix, hebben samen de Netflix Serie Sense 8 gemaakt en alhoewel de eerste aflevering nog wat moeilijk is om door te komen, ontwikkelt de serie zich daarna sterk en goed.“Sense8 heeft veel potentie om een spannende hit-serie te worden. Sense8 is spannend en mysterieus. De verschillende personages zijn sterk neergezet en zorgen voor de juiste balans tussen drama en actie. Zeker het kijken waard.”aldus Stella van Meersbergen, redacteur voor NWTV.

Sense8 gaat dus  over acht verschillende mensen die elkaar na een heftig visioen over grote afstanden kunnen zien, voelen en horen, maar ook met elkaar kunnen praten. Ze kunnen elkaars kennis, taal en skills gebruiken, maar leren ook de diepste geheimen van elkaar. Vanaf dat moment moeten ze uitzoeken hoe dit ineens kan, maar ze moeten ook vluchten voor een geweldige organisatie die ze iets aan wil doen. Netflix is een betaalde abonnementsdienst afkomstig uit Amerika. Met Netflix kun je gemakkelijk online films en series bekijken. In Amerika heeft Netflix al veel successen geboekt, waardoor het niet lang duurde totdat Netflix in meerdere landen actief zou worden. In oktober 2013 is er een Nederlandse versie van Netflix uitgerold (bron en foto’s internet).

Lees ook:Netflix komt met podcastkanaal Stranger Things…
Lees ook:Ken je de serie ‘Stranger Things’ al…
Lees ook:Netflix komt met creepy serie genaamd ‘Dark’…
Lees ook:De serie Medium over Alison Dubois (Net 5) terug te zien op internet!!
Lees ook:The Mentalist, een preview van wat we nog kunnen verwachten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>