Levenskunst Festival in Schipluiden (Delft)

Op Hodenpijl aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden vormt op 4 en 5 juli het decor voor het Levenskunst Festival. Van 10.00 uur tot 18.00 uur kun je op dit festival genieten van workshops, lezingen, kraampjes en straattheater.

Op het programma staat een grote buitenmarkt – op het veld en in tenten – met een gevarieerd aanbod: edelstenen, coaching, consulten, sierraden, sfeerartikelen, massages, voeding en lifestyle en niet te vergeten het heerlijke pure eten van het restaurant van Op Hodenpijl. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan het doe-programma, een lezing te volgen of een workshop bij te wonen. Ook is er programma voor kinderen, met hout bewerken, broodjes bakken, mandala’s maken en reuzenbellen blazen. Bekende gastspreker op 4 juli is Willem Glaudemans. Hij geeft in de voormalige kerk een lezing over zijn laatste boek: Boek van de universele levenswetten. Op 5 juli is Lisa Portengen, de oprichtster van Smart & Sexy, te gast.

Bezoekers kunnen onder meer verwachten: Vivavie: Edelsteen sieraden, pashmina omslagdoeken, sjaals etc. ZekerbijPep:trainingen, lezingen en boeken (lezing zo. 12.00) Zygote: vitale water, vitale voeding en preventie. Anja van Mierlo: medium consulten, Maya Astrologie: consulten (lezing zo. 13.00 uur) Madutch: tassen waaronder yogatassenDoosjes en meer: prachtige dozen voor diverse toepassingen Dana Opleidingen: opleidingen maar ook tenen lezen (za) Your heart’s flow: energetische behandelingen maar ook verkoop esoterische artikelen etc.  Naast dit alles is er  muziek en dans, maar ook een stiltetent om je rustig even terug te trekken. Voor kinderen is er een apart programma opgesteld.  Kaarten kosten in de voorverkoop via www.levenskunst.nl 10 euro en op de dag zelf 12 euro 50. Losse lezingen en workshops kosten 5 euro en een losse entree voor het festivalterrein 7 euro 50.

Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival in De Mortel…
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…
Lees ook:Open UP! festival op kasteel De Berckt in Baarlo…
Lees ook:Scrivo Media Dag in Wageningen…
Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival 2017…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>