‘The power of the heart’, leven vanuit je hart…

Een aanrader om een keer te kijken is de film ‘The power of the heart’. Het gaat hier om een indrukwekkende waar weer eens glashelder duidelijk wordt gemaakt, wat het belang is van leven vanuit je hart. Er is inmiddels veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het magnetische veld dat het menselijke hart uitstraalt en wat een gevolgen dit heeft voor hoe je het leven ervaart. Leven vanuit het hart is van wezenlijk belang in hoe je leven er uit ziet.

De film is de verfilming van het boek (Baptist de Pape). Deze ongeëvenaarde en levensveranderende film gaat over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. Met ervaringen van de meest inspirerende persoonlijkheden van deze tijd, zoals onder: Paulo Coelho, Eckart Tolle, Isabel Allende, Maya Angelou, Deepak Chopra en Marianne Williamson. Het wordt duidelijk dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan…en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen. ‘The power of the heart’, is een ervaring die je de schat die in jezelf verborgen ligt, laat ontdekken…en herontdekken.

Wat de film volgens kenners zo bijzonder maakt, dat er verschillende verhalen door elkaar heen lopen. Elk met een bijzonder verhaal over het leven vanuit je hart. Zo is er het verhaal van een jonge Tutsi vrouw die de verschrikkelijke afslachting door de Hutu’s ternauwernood heeft overleefd. Haar verhaal is bloedstollend en ongelooflijk indrukwekkend. Een eyeopener volgens de meeste kijkers is dat de hart-brein verbinding blijkt dus een grote rol te spelen. Er lopen zenuwbanen van de hersenen naar het hart en banen van het hart naar de hersenen. Verrassend genoeg stuurt het hart meer signalen naar de hersenen dan de hersenen sturen naar het hart (bron internet).

Lees ook:The Power of the Heart in Tilburg…
Lees ook:Je favoriete superheld aan een sleutelhanger…
Lees ook:Kom naar ‘Heart and Soul’; een spiritueel festival in Roermond…
Lees ook:Stap in de wereld van ‘The Huntsman The Winters War’…
Lees ook:Bijzondere titels met een inspirerende inhoud op het leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>