Maak kennis met dalmatiër jaspis…

Dalmatiër jaspis is een beschermende steen die  je evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Niets voor niets dat ik deze steen in de vorm van een drakenschedel heb. Een ander groot voordeel is de positieve werking van de steen. Dalmatiër jaspis werkt  namelijk opbeurend en geeft energie.

Daarnaast helpt dalmatiër jaspis je tot rust komen. Helemaal als je iemand bent die het moeilijk vindt om zijn of haar gedachten(stroom) halt toe te roepen. Dalmatiër jaspis is een aardende steen en helpt je om je emoties te ‘harmoniseren’. Deze steen beschermt en zou, zoals op sommige sites te lezen valt, een waarschuwend geluid  laten horen als er gevaar dreigt. Hij helpt bij het bewaren van kalmte. Een aanrader is dan wel om de steen dichtbij je te hebben.

Dalmatiër jaspis helpt je de dingen te aanschouwen. Het leert je denken met je hart en niet met je hoofd. Deze steen kan je net dat steuntje in de rug geven Dalmatiër jaspis is vaak  zeer geliefd is bij kinderen. Ook kun je hem gebruiken als je last hebt van nachtmerries. Het is een steen die je bij maakt en waar he vrolijk van wordt. Kortom Dalmatiër jaspis stimuleert het gevoel voor plezier, harmoniseert emoties en geeft een veilig gevoel. Dalmatiër Jaspis helpt je trouw te blijven aan jezelf en verdrijft negatieve gedachten, laat je aarden en geeft je weer het innerlijk gevoel van vreugde terug. Tegen wilskracht, tegen zwangerschapsbraken. Tegen maagpijn en misselijkheid en versterkt de maag (bron en foto’s  internet).

Lees ook:Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen edelsteen…
Lees ook:Eudialiet; een heftige steen met mooie eigenschappen…
Lees ook:Rookkwarts; de steen tegen negatieve invloeden…
Lees ook:Ben jij goed geaard…
Lees ook:Elfenkwarts; een lieve steen met prachtige eigenschappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>