Open UP! festival op kasteel De Berckt in Baarlo…

Van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli vindt het Open UP! Festival plaats. Open UP! is een creatief en vrijzinnig festival op kasteel De Berckt in Baarlo (Limburg) met een groot aanbod van activiteiten voor alle leeftijden. Het festival bestaat uit workshops, muziek, feest en verschillende vormen van samen zijn. De organisatoren maken er een gezamenlijke reis van begin tot eind. Je kunt alleen boeken voor de hele periode. Het festival is alcohol/drugsvrij en het eten is vegetarisch.

Voor de 10e editie van het OpenUP! festival is het thema ‘The Magic Space’ in het leven geroepen. Er is de wens om dit jaar op tal van plekken tijdens het festival ‘magie momentjes’ te laten plaatsvinden. Om dit te begeleiden is er een Magic Space team in het leven geroepen. Dit team ontvangen de aanmeldingen tijdens het festival, verzorgen het ochtend/activiteiten programma en het Magic Space Open Podium op de vrijdag.

Naast allerlei Workshops, Art and Expression, Music, Balance and Support, Market and Meals is er een apart programma voor kinderen. Voor de dreumesjes (0 t/m 4 jaar) is er onder meer een aparte tent en begeleiding. En elke avond is er een theater voorstelling van Hannah Floor. Dagelijks zingen in de kapel met Onah, tijdens de sharing tijd voor de volwassenen. Kinderen van 5 tot en met elf kunnen mee doen aan: Kinderyoga, voetbal, speurtocht: lekker actief bezig zijn!; Onder leiding van Conan leren we wat echt lekker is!. Schilderen, knutselen en frutselen of huttenbouwen. Voor pubers, 12 jaar en ouder, is er een eigen plek hebben en een eigen programma, waar enkele elementen van gepland staan maar zij mogen vooral ook hun eigen magic creatie maken. Kijk voor meer informatie op: http://www.openupfestival.nl.

Lees ook:Voices of Black Magic Women
Lees ook:Festival Pure Passie; ‘Colors of the World’…
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…
Lees ook:Spirituele Outdoor Green Spirits Festival…
Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival in De Mortel…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>