Hoe leer je om aura’s te zien…

Soms kom ik artikelen tegen die ik graag met jullie wil delen zoals over aura’s op www.hogerbesef.nl. We hebben allemaal een aura; een energieveld wat om ons fysieke lichaam zit. Een aura is opgebouwd uit 7 lagen, iedere laag heeft zijn eigen functie. Het aura ligt als een eivorm om ons lichaam heen. De 7 aura lagen staan weer in verbinden met de chakra’s, dus wanneer men de chakra’s een heling zou geven dan wordt het aura ook geheeld. Er is nog veel meer over het aura te vertellen, maar daar komen we nog een keer op terug, in dit artikel wil ik je laten zien, hoe je het aura kunt zien.

Aura zien stap voor stap

Het aura zien met een lichte achtergrond.

  • Neem een witte muur zonder structuur, of een vel wit papier.
  • Hou je hand ervoor met je vingers iets gespreid.
  • Kijk net achter/ voorbij je vingers, of kijk naar het midden van je hand en probeer vanuit de zijkant van je ogen te kijken.
  • Als je dit probeert ga je een witte rand om je vingers/ hand zien. Dit kan je aura zijn.
  • Als je het ziet probeer dan eens weg te kijken naar een andere plek op de muur. Knipper eens met je ogen, zie je dan nog steeds de afdruk dan heb je last van na beeld en dan heb je helaas niet het aura gezien.

Je kunt dit ook in de spiegel proberen door naar jezelf te kijken, je kunt dit proberen bij een plant in je kamer enzovoorts. Hieronder heb ik een filmpje voor je geselecteerd waar je goede uitleg krijgt over het zien van het aura. Wil je er meer over lezen? Kijk op: http://hogerbesef.nl (foto’s internet).

Lees ook:Oogcontact maken is belangrijk
Lees ook:Iedereen kan aura’s zien en voelen
Lees ook:Elfjarige jongen heeft de gave om lichamen van binnen te bekijken
Lees ook:Meditatie; de training voor de geest…
Lees ook:Oefening om je aura te zuiveren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>