Telepathisch communiceren met je huisdier…

Telepathisch communiceren met je huisdier is vrij eenvoudig. Dieren staan tenslotte open voor deze vorm van communicatie, het is vaak voor de mens moeilijk of lastig te accepteren dat wat ze door krijgen, dat is wat het huisdier voor hun als bericht had (bron www.hogerbesef.nl).

Telepathisch communiceren met je huisdier, het is vrij eenvoudig zolang je maar accepteert dat wat je doorkrijgt ook van je huisdier komt. Telepathisch communiceren met je huisdier doe je zo:

  1. Doe een meditatie waardoor je geest en gedachten rustig en kalm worden. Pas als je dit hebt bereikt ga je verder.
  2. Vraag je gidsen om hulp bij het ontvangen en verzenden van de telepathische boodschappen aan je huisdier.
  3. Roep je huisdier telepathisch om zijn/ haar aandacht te krijgen en visualiseer het dier en dat je de aandacht van het dier hebt gekregen.
  4. Vraag aan je huisdier of er iets is wat je voor hem/ haar kan doen, en stel je voor dat je huisdier je informatie terug stuurt. Dit kan van alles zijn: Geur, beelden, geluiden.. Alles wat je nu ontvangt dat is wat je hoort te ontvangen, een antwoord op je vraag.
  5. Bevestig dat je hebt ontvangen wat je hebt mogen ontvangen en bedank je gidsen en huisdier.

Zorg dat je pen en papier naast je hebt liggen om op te schrijven wat je hebt mogen ontvangen. Je kan overigens meer vragen, je hoeft tenslotte niet na 1 vraag het al weer af te sluiten. Lukt dit niet? Wees niet getreurd oefening baart kunst, blijf proberen tot het communiceren met je huisdier lukt! Wil je er meer over weten? Neem dan zeker een kijkje op de site www.hogerbesef.nl.

Lees ook:Veel huisdieren zijn paranormaal begaafd
Lees ook:Dierentolk:iedereen kan leren praten met zijn dier
Lees ook:Vijf tips die de basis vormen voor het praten met dieren…
Lees ook:Neem je huisdier mee aan boord…
Lees ook:Boek over de band met je huisdier…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>