Meisje sterft opnieuw in eigen graf…

In Honduras brak pure paniek uit toen er geschreeuw en gebonk uit een grafkist kwam. Een dag voor deze opmerkelijke ontdekking was de 16-jarige Neysi Perez begraven. De tiener was drie maanden zwanger en viel vaak flauw. Deze keer was de val zo heftig dat er schuim uit haar mond kwam en ze al snel dood werd verklaard. Later bleek dit dus niet helemaal te kloppen…(bon Spits)

Het raampje dat in haar kist zat was al ingeslagen en de vingers van het meisje waren bont en blauw. Het was duidelijk dat ze heeft gevochten om uit de kist te komen. Ze was waarschijnlijk flauwgevallen tijdens een paniekaanval. Toen er ook nog schuim uit haar mond kwam hebben haar strenggelovige ouders er een priester bijgehaald, omdat ze dachten dat hun dochter bezeten was, zo meldt La Prensa. De priester heeft nog verschillende vormen van exorcisme uitgevoerd, maar toen haar lichaam levenloos leek is het meisje naar het ziekenhuis gebracht. Drie uur later verklaarden de dokters haar dood. Het meisje werd begraven in de trouwjurk die ze juist had gekocht omdat ze binnenkort ging trouwen.

Een dag na de begrafenis kwam haar aanstaande Rudy Gonzales rouwen bij het graf toen hij ineens het geschreeuw en gebonk hoorde. Hij sloeg meteen groot alarm. Toen ze het meisje uit haar graf hadden is ze met kist en al direct weer naar het ziekenhuis gebracht. Hier is geprobeerd haar nog tot leven te brengen, maar het mocht niet meer baten. Hoogstwaarschijnlijk heeft Perez de eerste keer zo’n heftige angstaanval gehad, dat haar lichaam even helemaal stopte. Geestelijk heeft ze mogelijk alles meegemaakt. Toen ze eenmaal hysterisch wakker werd in de kist moet er een zuurstoftekort opgetreden zijn, waardoor het meisje het uiteindelijk toch niet haalde (foto’s internet).

Lees ook:Levend begraven na medische fout…
Lees ook:Opmerkelijke wederopstanding uit de dood in Polen
Lees ook:Hoofd van de Duitse regisseur gestolen…
Lees ook:Lijkenpikkers, urnen en hersenen…
Lees ook:Mexicaanse vrouw overleeft 10 dagen in graf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>