Ontmoeting met Braco in Mecure Hotel Amsterdam…

Zaterdag 5 september 2015 vindt er van 9.00 tot 15.45 uur een 40 tot 50 minuten groepsontmoeting plaats met Braco’s gevende blik. Ontmoeting 5 euro per sessie. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tickets zijn vanaf 8.30 uur tot 15.45 uur verkrijgbaar. Deelname is voor personen vanaf 18 jaar en zwangere vrouwen t/m de derde maand mogelijk. De ontmoetingen vinden plaats in het MERCURE Hotel Amsterdam City aan de Joan Muyskenweg 10 in Amsterdam.

Braco [Brah-tzo] is een Kroatische man uit Zagreb, die aanvankelijk na zijn schooltijd economie heeft gestudeerd en ook als econoom heeft gewerkt. Zijn moeder ging naar een genezer/profeet Ivica, omdat ze last had van migraine. Nadat hij een boek van Ivica gelezen had, wilde hij wel eens een keertje met zijn moeder mee. Toen hij de eerste keer bij Ivica was, had hij zo’n gevoel van thuiskomen, dat hij daar niet meer weg geweest is. Hij heeft zijn werk en zijn bedrijf opgezegd en bleef daar.

Inmiddels is Braco een  internationaal bekend vanwege zijn gevende blik, die hij in ontmoetingen met groepen, in alle stilte, de bezoekers schenkt. Tijdens de ontmoetingen staat hij in stilte enkele meters voor de bezoekers en ‘omarmt’ ze met zijn blik. Veel mensen voelen zich innerlijk geraakt, berichten over vrede, nieuwe kracht, over verbetering of zelfs oplossing van hun problemen. Zijn inzet voor de mensheid en de vrede werd in een bijzonder evenement in de United Nations Community in New York met het internationale vredessymbool, de ‘Peace Pole’, gewaardeerd. Nieuwsgierig geworden naar deze meneer en zijn werkwijze?  Kijk voor meer  op de site: www.braco.me.

Lees ook:Braco komt weer naar Nederland…
Lees ook:Braco komt naar Paraview Rotterdam…
Lees ook:Braco komt naar Paraview Ahoy…
Lees ook:Vrolijk de winter in met het Amsterdam Light Festival…
Lees ook:Eerste editie YogaFest in Amsterdam…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>