Mineralz houdt internationale mineralen-en edelstenenbeurs in Oisterwijk…

Mineralz houdt op  zondag 13 september een internationale mineralen-en edelstenenbeurs aan de Almijnstraat 14 in De Leerfabriek te Oisterwijk. Tijdens deze beurs vertonen 25 handelaren hun pracht en praal en kun je  kwalitatief uitstekende ruwe en geslepen edelstenen en mineralen voor beursprijzen kopen. De beurs duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Entree 2,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Mineralz wordt gerund door  José de Rooij en Ran Kanters. Beiden zijn al jaren gepassioneerde verzamelaars van edelstenen en mineralen. “Zowel het uiterlijk als de werking van stenen hebben ons altijd gefascineerd. Vele beurzen, markten, musea en winkels hebben we bezocht. Hierdoor werd ons enthousiasme over al deze pracht uit de natuur alsmaar groter. Onze verzameling werd gigantisch. Tijdens onze speurtochten ontdekten we al snel dat de prijzen en de kwaliteit van de aangeboden edelstenen en mineralen erg verschillend waren en het aanbod vaak gering. Op mineralenbeurzen konden we meestal ons hart ophalen, in winkels was er weinig aanbod en dit was vaak erg duur. Dit bracht ons op het idee om zelf edelstenen en mineralen te gaan verkopen. In het begin stonden we alleen op markten en beurzen, maar sinds begin 2009 verkopen wij ook via onze webwinkel en, op afspraak, aan huis.

“Wij bieden edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door ons enthousiasme zijn we uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod op het gebied van edelstenen en mineralen zoals ruwe mineralen, geslepen mineralen, sieraden en cadeauartikelen”. De Leerfabriek is een unieke, eigentijdse evenementenlocatie in het centrum van Oisterwijk. “Graag willen we van deze eerste internationale edelstenen-en mineralenbeurs in Oisterwijk een succes maken, zodat we dit als een jaarlijks terugkerend evenement kunnen organiseren!” Kijk voor meer informatie op www.mineralz.nl.

Lees ook:Edelstenen- en mineralenbeurs Mineralz…
Lees ook:Bijzondere mineralenbeurs in Oisterwijk…
Lees ook:Mineralenbeurs Minerant in Antwerpen…
Lees ook:Internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs in Antwerpen…
Lees ook:Internationale mineralenbeurs in Antwerpen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>