Gothic en Fantasy Beurs in De Broodfabriek in Rijswijk

Een fraai evenement om nu alvast in je agenda te zetten is de ‘Gothic & Fantasy Beurs’.  Dit tweedaags fantasy, gothic en middeleeuws-evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasiewereld. Dit succesvolle indoor evenement vindt plaats in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 oktober in De Broodfabriek in Rijswijk.

Ruim 120 standhouders verzorgen een markt waarbij verschillende artikelen worden verkocht zoals: kleding, maskers, accessoires, sieraden, beelden, wierook, schoenen, make-up en veel meer. Op beide dagen staan er tal van bekende gothic en Ierse folk bands op het podium te schitteren. Daarnaast kun je helemaal opgaan in deze wereld door mee te doen aan leerzame workshops. Dit weekend staat vooral ook bekend om het publiek dat in de meest prachtige kostuums naar de beurs komt, laat je mooiste outfits dus vooral niet in de kast hangen!

Alle bands, zowel bekende als minder bekende bands zorgen voor een geweldig portie entertainment dat je niet mag missen! Houd daarom onze website goed in de gaten voor de line-up van de beurs op 24 en 25 oktober. Via Facebook kun je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen!  Kortom voor ieder wat wils. Er is gezorgd voor een geweldig podiumprogramma met diverse bekende bands en ook op de beurs een hoop te doen. Naast de podiumartiesten en het entertainment zijn er ook voldoende sfeervolle stands te vinden. Altijd al op zoek geweest naar een prachtig korset? Een mooi fantasy beeldje? Crazy lenses? Kristallen schedels? Victoriaanse kleding? Zwaarden en nog veel meer Gothic en Fantasy artikelen? Of wil je een piercing, tatoeage of dreads laten zetten? Dan ben je op 24 & 25 oktober  op het goede adres in de Broodfabriek. Voor meer informatie: www.gothicbeurs.nl.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs; waar dromen tot leven komen…
Lees ook:‘Elfia’, het grootste fantasyfestival van Europa…
Lees ook:Paranormale beurs in de Broodfabriek
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>