Hotel Transylvania 2 binnenkort in de bioscoop…

Begin oktober is in de bioscoop het vervolg op  Hotel Transylvania te zien. De zaken in de film lijken goed te gaan. Toch maakt Dracula zich zorgen over zijn kleinzoon Dennis, die half-vampier, half mens is. Hij toont nog geen kenmerken van een vampier. En dan komt ook nog zijn eigen vader Vlad naar het hotel.

In Hotel Transylvania 2 staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny hebben ondertussen een kindje, Dennis. Als zijn ouders weg zijn besluit Dracula zijn kleinzoon een monsteropleiding te geven. De wereld staat op zijn kop als Dracula’s eeuwenoude en authentieke vader Vlad op familiebezoek komt. Bij het horen van Transsylvanië zal bijna iedereen direct aan Dracula denken. De legendarische vampier uit de films van Bram Stoker. In het echt was Vlad Dracula een wrede vorst van Walachije waar destijds ook Transsylvanië onderdeel van uitmaakte. Hedendaags is het echter een prachtig gebied waar veel historie en natuur te vinden zijn.

In het eerste deel, verkrijgbaar op onder meer dvd, is Hotel Transsylvanië, een vijf-sterren complex van Dracula, een plek waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Lees ook:Dracula Untold; de wedergeboorte van Dracula…
Lees ook:Wie koopt het kasteel van graaf Dracula?
Lees ook:Trouwen in het kasteel van Dracula
Lees ook:Legendarisch kasteel Dracula te koop…
Lees ook:Ik ben gek op vleermuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>