Erodanza; kom in verbinding met jezelf en je eigen “vrouw-zijn”…

Erodanza is voor iedere vrouw en gaat over verbinding met jezelf en je eigen “vrouw-zijn”. Voel jij je mooi en begeerlijk? Hou je van je lichaam, precies zoals het is? Voel je je veilig bij vrouwen om te zijn zoals je bent?  Door heel Nederland worden er workshops (cursussen) geven. Vaak word je meegenomen  onder begeleiding van muziek, mooie rituelen, lichaamswerk en sharing in de wereld van de archetypen.

Je komt in contact met de verschillende archetypen in jezelf. Hierdoor voel je hoe je verhouding met jezelf en de wereld om je heen is en wat er nodig is om opnieuw stroming te creëren in je leven. Je wordt dus als het ware uitgenodigd om vanuit jouw eigen unieke kern te durven stralen. Je leert jezelf dieper kennen en waarderen om wie je bent: een prachtige vrouw! Vanuit hier ontstaat er magie in de verbinding tussen jou, je sisters en de rest van de wereld.

Het begrip archetype is een uitvinding van Carl Jung. Net zoals introvert, extravert, intuïtief, collectief onbewuste en je schaduw. De psychologie van Jung wordt ook wel de analytische psychologie genoemd. Archetypes zijn figuren of personen die je bepaalde stukken van jezelf laten zien. Dromen gaan, net als sprookjes, vaak over moraal en normen. Maar die normen leg je liever aan een ander op dan aan jezelf. Zo kun je je in de droom, net als overdag, ergeren aan iemand. Dat noemen ze projectie: want wat je in die ander ziet en waaraan je je ergert is een stukje van jezelf.  Erodanza is een bewustwordingsavontuur rondom je vrouwelijkheid en is ontworpen voor en door vrouwen. Tijdens de cursus maak je dansend, spelend, klinkend kennis met de 5 erotische vrouwelijke archetypen. Zie www.erodanza.com voor meer info. Ervaringen zijn meer dan welkom (foto’s internet).

Lees ook:Vrouwenweekend; voor vrouwen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen…
Lees ook:Vrouwenweekend; op zoek naar zelfvertrouwen en eigenwaarde…
Lees ook:Nieuwe boeken van Hans Stolp en Mjon van Oers..
Lees ook:Ontdek de wilde vrouw in jezelf!
Lees ook:CURSUS TAROT BIJ PASO UTRECHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>