Psycho-reflexologie; ontdoe je van stress, angst en andere klachten…

Overal waar ik kom, tref ik mensen die rondlopen met klachten (stress) en die geen raad weten met hun emoties. Niet zo vreemd dat ik op internet tegen dit artikel aanliep. Het eerste wat je moet doen is zich ontdoen van alle destructieve emoties. Bewaar ze niet in jezelf. Verwijder vervolgens de fysieke effecten. Psycho-reflexologie helpt veel. Het feit is, onze lichamen hebben natuurlijke Antistress punten. U hoeft enkel deze punten te masseren om stress te verlichten.De oude Chinese cultuur noemen dit punt ‘Shenmen’ of ‘De poort van de hemel’.

De behandeling van dit gebied brengt hemelseenergie naar je hele lichaam. Shenmen is eendiepe, wonderbaarlijke punt dat versterkt uwalgehele gezondheid,vermindert stress enverhoogt de energie. Dit  acupressuur punt onderdrukt ook ontstekingen verslavingen, en het masseren  verlicht de pijn in elk deel van uw lichaam. Shenmen of de poort vande hemel is gelegen in het centrum van het bovenste derde deel van uw oor. Het nulpunt is het centrale acupunctuurpunt van het oor en is gelokaliseerd aan het uiteinde van de helixwortel. Dit punt heeft een zeer sterke werking en is ideaal om te prikken bij angsten, stress, stressgerelateerde klachten, psychosomatische klachten en pijn in het algemeen.

 Dr Sandomirsky adviezen:

  • Met behulp van een wattenstaafje, drukt u op dit punt en het zachtjes  masseren. Haal diep adem.
  • Dan luisteren zorgvuldig naar je lichaam.
  • Adem diep in.
  • Wanneer je inademt kijk naar links, en als je uitademt kijk dan naar rechts .
  • Je zult voelen hoe je lichaam kalmeert.

 Extra tips:

  • Masseer dit punt met uw vingers.
  • Masseer het goed telkens wanneer u gestrest bent.
  • U kunt deze techniek elke avond  herhalen voordat u naar bed gaat.

(bron www.healthunity.pw)

Lees ook:Lavendelolie goed voor veel dingen…
Lees ook:Een goede ademhaling is van levensbelang
Lees ook:Kun je jezelf genezen…
Lees ook:Healing zorgt voor pijnverlichting bij reuma
Lees ook:Een massagestaaf; een goed middel tegen diverse klachten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>