Amsterdam Halloween Parade; de grootste Halloween Parade van Nederland…

Woon je in Amsterdam of omgeving. Ga dan een keer naar de griezeloptocht die daar wordt gehouden. De Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Dit is de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. Het is tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen. . Startpunt is Rokin (Metrostation NZlijn Rokin in aanbouw/ ter hoogte van Rokin 75).

Verzamelen vanaf 19.30 uur. Vertrek vanaf 20.30 uur. Sta je liever aan de kant? De route is als volgt. Rokin, Dam, NieuweZijds Voorburgwal, Martelaarsgracht, Nieuwendijk, Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk, Haarlemmerplein, WesterPark, Pazzanistraat (Westergasfabriekterrein). Aankomst is rond 22.00 uur. De route is ongeveer 3,4 km. Deelname is gratis. Wil je meedoen dan kun je je aanmelden via Facebook: bit.ly/AH2015Parade. Als je nog niet genoeg griezels hebt gezien, feest dan de avond door op de Halloween Party.

De Amsterdam Halloween Party vindt dit jaar voor de 7e keer plaats op het Westergasfabriekterrein en mag zich HET Halloween feest van Nederland noemen. Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties maakt een uitzinnig feest in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis. Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark. Deelname aan de Parade is gratis; voor het feest heb je een ticket nodig. Artiesten die optreden op het feest zijn onder meer: Kris Kross, Erick E & Roog, Cleavage en San Proper & Maxi Mill. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de site www.amsterdamhalloween.nl voor meer informatie.

Lees ook:The Amsterdam Dungeon; de meest gedurfde Halloween allertijden…
Lees ook:De engste horrorroute loopt door Beverwijk…
Lees ook:Ik vind Halloween een supertof feest
Lees ook:Halloween, Samhain, het verhaal achter de viering ervan
Lees ook:Het is weer (bijna) Halloween vanavond…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>