Vliegende objecten waargenomen op vliegveld bij New Delhi…

De veiligheidsdiensten die Indira Gandhi International Airport, een vliegveld bij New Delhi, bewaken zijn extra alert. Er worden de laatste tijd geregeld verdachte vliegende objecten waargenomen op en rond de luchthaven. Tenminste dat valt te lezen op de site van Ninefornews.

Afgelopen vrijdag nam de luchtverkeersleiding tot drie keer toe onbekende vliegende objecten waar op het vliegveld. Volgens bronnen zette de Indiase luchtmacht zelfs een helikopter in om op zoek te gaan naar de objecten, maar werd er niets gevonden. Eerder die week op dinsdag zou de luchtverkeersleiding ook een drone-achtig object hebben gezien boven één van de landingsbanen, maar die waarneming kan niet worden ondersteund met bewijsmateriaal. De piloot van een vlucht van Air Vistara klaagde te worden afgeleid door een ‘laserstraal’ toen hij woensdagavond wilde landen. De piloot bevond zich op enkele kilometers van de landingsbaan toen hij de laserstraal zag.

Afgelopen vrijdag werden de vliegende objecten voor het eerst opgemerkt door een luchtmachtofficier. Hij zag om 10.44 uur een vliegend object boven de smalste landingsbaan. Om 10.50 uur en 10.55 uur zag hij nog twee objecten, dit keer net buiten de grenzen van het vliegveld. “Zelfs de radar kon dinsdag niets opvangen. Op vrijdag claimden enkele medewerkers dat de radar een onbekend vliegend object had opgepikt, maar we konden daar geen bewijs voor vinden. Niemand weet wat er gebeurt. Iedereen is extra alert omdat we geen risico’s willen nemen,” aldus een woordvoerder.

Lees ook:Acteur Kurt Russell en ufo’s…
Lees ook:Beelden vrijgegeven van UFO…
Lees ook:Houdt de overheid info achter over buitenaards leven…
Lees ook:Record aantal UFO’s gespot
Lees ook:Buitenaardse wezens doen Leidschendam aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>