Ufo vastgelegd op camera…

Bij het internationale ruimtestation ISS is een ‘UFO’ vastgelegd op camera. De camera, die inzoomde op de mysterieuze lichtbol, ging daarop plotseling op zwart. Dat meldt de Britse Daily Express.

Het ongeïdentificeerde vliegende object was te zien tussen het ISS en de aarde. Scott C. Waring van UFO Sightings Daily keek naar de livebeelden en zag hoe de camera werd gericht op een wit ovaalvormig object achter het ruimtestation (bron NineforNews).“De camera bleef inzoomen, maar we konden alleen maar een witte ovaalvormige lichtbol zien,” zei hij. “Het licht van de UFO was zo fel dat zelfs de nieuwe peperdure HD-camera’s van de NASA moeite hadden om het object scherp in beeld te krijgen.” Waring heeft de NASA gevraagd om meer informatie te geven over het object dat werd opgepikt door de camera. “Ze proberen het goed in beeld te krijgen, maar het is duidelijk veel te fel,” ging hij verder. “Waarom richt NASA haar camera’s hierop? Waarom wilde NASA het van dichtbij bekijken? Het is duidelijk een UFO en een oplichtend object.”

Uit de manier waarop NASA reageerde op het plotseling verschijnen van een UFO bij het ISS ruimtestation blijkt dat het hier onverwacht bezoek betrof.  De camera die filmt vanaf het ruimtestation draait rustig naar links, stopt dan abrupt en er wordt vervolgens ingezoomd op een vreemd gloeiend object. Zo valt op www.Niburo.com te lezen. We hebben dit keer toch wel een heel bijzondere opname gemaakt door NASA vanaf het ISS ruimtestation. Je ziet in de onderstaande video die gemaakt is door ufoloog Scott Waring de camera die bevestigd is aan het ISS langzaam naar links bewegen. Tot men op een gegeven moment ontdekt dat er in de verte een vreemd gloeiend object zichtbaar is.

Lees ook:Foto UFO houdt gemoederen bezig…
Lees ook:Foto’s opgedoken van UFO’s…
Lees ook:Kennedy vermoord om UFO-stukken te verdoezelen…
Lees ook:Ufo’s regelen zonlicht en warmteaanbod…
Lees ook:Wie houdt ons toch in de gaten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>