Engelen op aarde…

Op 24 januari kun in Lisse een workshop ‘Engelen op Aarde volgen. Voel jij je anders dan anderen, alsof je op deze planeet bent afgezet en je afvraagt wanneer je weer wordt opgehaald? Als dat zo is, ben je misschien een aarde engel, wat een andere naam is voor kristal kind/kristalvolwassene, of een van de andere woorden die gebruikt worden ter aanduiding van iemand die geïncarneerd is met het uitdrukkelijke doel de wereld vooruit te helpen.

Als aarde engel heb je een sterke drang om andere mensen te helpen. Het liefst doe je dit met energie. Je hebt deze taak met liefde opgenomen en je bent er al mogelijk mee aan de slag gegaan. De vraag is hoe verloopt deze opdracht? Heb je je al aan kunnen passen aan het aardse bestaan? Vaak lopen aarde engelen hier tegen aan. Ze willen wel op de een of andere manier lukt het niet. Dan helpt het om te weten vanuit welk domein je geïncarneerd bent. Zo kan je ontdekken dat je een geïncarneerde engel bent, een geïncarneerde elementwezen, sterrenmens met vorige levens op andere planeten, een zeemeermin, wijze of een mix hiervan.

Opluchting, je voelt je niet meer onwennig, eindelijk heb je het gevoel ergens bij te horen. Het helpt om te weten dat je niet de enige bent die zich zo voelt. Er is eindelijk een verklaring van iets wat je diep van binnen allang wist. Je weet nu waarom je anderen zo graag wilt helpen, waar die drang vandaan komt. En het leert je je valkuilen te herkennen zodat je je levenstaak beter uit kunt voeren.Tijdens de workshop gaan we elk domein bespreken zodat je weet uit welk domein jij komt en zodat je gaat herkennen uit welk domein andere mensen komen. Je leert de sterke en zwakke kanten van een domein en welk type bescherming een domein nodig heeft om hier op aarde hun taken uit te kunnen voeren. En het allerleukste is dat je personen uit je eigen domein gaat ontmoeten. Voor meer informatie: www.engelencoach.nl/

Lees ook:Meisje denkt een geïncarneerde engel te zijn
Lees ook:Kom er achter waar je hooggevoeligheid vandaan komt…
Lees ook:Hebben engelen een voorkeur voor mensen?
Lees ook:Hoe herken ik een geïncarneerde engel?
Lees ook:Maak kennis met je beschermengel…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Engelen op aarde…

 1. Paul

  De Hemelen zijn gewoon als visueel Internet .
  Als je in de jaren 50 tig had gezeg dat TV en Internet hadden ze tegen je gezeg dat je KRANKZINNIG was opgenomen in een of andere Inrichting .

  Nu kan ik zeggen dat de Hemelen bestaan als je droomd in je hersenen snappen mensen er ook niets van.
  Je hoeft niet eens een knopje in te drukken in je hersenen om te dromen,je gaat maar liggen en het gebeurt .

  Geen mens heeft er ooit overna gedacht dat het de gehele dag met hersenen loopt waar ze zelf geen ene reet van snappen .

    /   Reply  / 
 2. Suzanne Grijpink Auteur

  Dank voor je toelichting Paul…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>