Hoe scherm je je aura af…

Onze aura en ziel bestaan uit energie. Eigenlijk zijn we (mensen) allemaal met elkaar verbonden door middel van deze energie. Een nadeel is dat je hierdoor ook heel gemakkelijk negatieve energie van elkaar kunt overnemen.

Misschien heb je dat al wel eens ervaren. Vaak kun je er heel moe, verdrietig, boos of depressief van worden. Ook kan de negatieve energie van anderen lichamelijke klachten veroorzaken zoals rugpijn, nekpijn of hoofdpijn. Je neemt dan letterlijk over waar die persoon last van heeft. Het kan behoorlijk lastig zijn om je hiertegen te beschermen. Je hebt meestal helemaal niet door dat je klachten bij iemand anders vandaan komen. Hoe zorg je ervoor negatieve energie van anderen niet meer binnenkomt? Ik heb ooit gelezen dat ik mij een laag van wit licht om mij heen moest voorstellen. Een beschermlaag. Waar niets meer door naar binnenkomt. Probeer maar eens uit. Doe het wel bewust en ben niet ondertussen met andere dingen bezig. Als het de eerste keer niet werkt, niet meteen opgeven. Oefening baart kunst. Bteng het liefst in de ochtend een beschermlaag aan.

Haal voor het slapen gaan al je negatieve energie uit je systeem. Neem bijvoorbeeld een douche en laat je negativiteit door het doucheput wegstromen. Heb je het gevoel met iemand op een negatieve manier verbonden te zijn? Knip denkbeeldige, met bijvoorbeeld een schaar, al de draden door die jouw voeden met negatieve energie. Als je weet wie het is, kun je ook de draden met die mensen kunt doorknippen. Plaats (denkbeeldig) ook eens een rij van spiegels om je heen. Het dient niet alleen als extra beschermlaag, maar kaatst ook datgene terug wat niet van jou is. Dus ook negatieve energie. (bron en foto’s internet). Ervaringen van anderen zijn meer dan welkom.

Lees ook:Het is bijna voorjaar; tijd om je aura schoon te maken…
Lees ook:Anti-stress tour van Peter van der Hurk en Tessa van Rossen…
Lees ook:Negatieve energie en een glas…
Lees ook:Rozen beschermen je aura
Lees ook:Hoe gaan jullie om met negatieve energie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>