Paragnost ingeschakeld voor verdwenen hond…

Al een dikke twee weken staat Oosterhout op zijn kop want de acht maanden oude Franse Bulldog genaamd Bobby, is verdwenen. Er zijn al dagen massale zoekacties geweest naar het beestje dat voor het laatst gezien is in het natuurgebied Oosterheide.

Danielle van Aalzum voelt zich helemaal geleefd. “Er zijn dagen bij dat we van zeven uur ‘s morgens tot één ‘s nachts aan het zoeken zijn met zaklantaarns. Ik kom alleen thuis om te douchen en te slapen. Het is heel heftig.” Van Aalzum heeft een uitlaatservice in de regio. Dagelijks loopt ze met verschillende honden, maar er is er eentje bij waar ze een speciale band mee heeft: Bobby. De Franse Bulldog is vijf dagen per week onder de hoede van de Bredase. “Hij gaat sinds hij twaalf weken oud is dagelijks met mij mee. Samen met mijn eigen Franse Bulldog Tyson, vormt hij een onafscheidelijk duo.” Wie-o-wie heeft er op deze wijze ervaringen met paragnosten?

Alle (dieren)instanties zijn op de hoogte gebracht en er zijn diverse berichten op social media geplaatst. Ook heeft de Bredase meteen een professional ingeschakeld die gespecialiseerd is om vermiste honden op te sporen. “De speurhond heeft een spoor van Bob opgepikt en dit leidde ons het bos uit, dwars een woonwijk in Oosterhout in. In de Boerhaavelaan houdt dit spoor echter midden op straat op.” Zelfs een paragnost is ingeschakeld om de Franse Bulldog weer bij zijn baasje te krijgen. “Deze heeft ons diverse locaties aangewezen waar Bob zich zou kunnen bevinden. Daar is tot laat gezocht met een hoop vrijwilligers, maar helaas weer zonder resultaat.” Er is een bedrag van 850 euro uitgeloofd aan de gouden tipgever. Onderste foto is Bobby. (bron BN De Stem).

Lees ook:Lekker griezelen met Bobby en de Geestenjagers
Lees ook:In Nepal eren ze honden…
Lees ook:Hoe gromt jouw hond…
Lees ook:Honden kunnen specifieke gebeurtenissen onthouden…
Lees ook:Politie bekijkt nieuw spoor Tanja Groen door tip paragnost

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paragnost ingeschakeld voor verdwenen hond…

 1. Gerard

  Ok ben paragnost heb gisteren ook nog een weg gelopen pub opgespoord zal mijn best doen voor hem kik maar op mijn site op Facebook
  Paranormaal Medium Healing Overijssel
  Ik ben Gerard Kleine Koerkamp

    /   Reply  / 
  1. Leo

   Beste Gerard,
   Doe eens wat aan je taal !!
   weggelopen is één woord.
   En sinds wanneer is er een kroeg (pub) in staat om weg te lopen ?
   En ik kik niet zo op Facebook (…)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>