Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…

In de nieuwe Paravisie verbreekt medium Robbert van den Broeke het stilzwijgen.Voor het eerst praat hij uitgebreid over zijn arrestatie en ondervraging door de politie. Afgelopen januari zat Robbert zes dagen vast in verband met een omvangrijke zaak van ernstige (doods)bedreigingen. Hij ontkent en spreekt van tunnelvisie bij de politie. Ook geeft hij aan geen vertrouwen meer te hebben in het Nederlandse rechtssysteem. Voor zijn aanhangers heeft hij ondertussen een strijdbare boodschap: “I’ll be back!”

Eerder startte een volgeling van Robbert van den Broeke een online actie om hem te ondersteunen met zijn ‘zware missie’ op aarde.  In de wereld van de spiritualiteit is vol verbazing en verbijstering gereageerd  op de aanhouding van Robbert van den Broeke.   Ans Hoornweg, initiatiefneemster van de actie om Van den Broeke te ondersteunen, dicht hem heel bijzondere kwaliteiten toe. ”Hij is een afgevaardigde van een hoog ontwikkeld ras uit de ruimte en zijn missie is om vernieuwing op de aarde te brengen, door het bewustzijn van de mensheid op een hoger plan te brengen. Weet dat Robbert van de Broeke de aller-, allergrootste lichtwerker is die ik ken.”


Robbert van den Broeke (Breda 2 mei 1980)  is een Nederlandse man die zich presenteert als  paranormaal medium. Als medium verschijnt hij sinds 2004 met enige regelmaat op de Nederlandse televisie. In 2006 werd hij als oplichter ontmaskerd door onder meer Stichting Skepsis, Dossier , De Telegraaf, Dossier , De Telegraaf en enkele leden van het FOK!-forum. Hij werd betrapt door het woord genverbrander, een woord dat Van Den Broeke foutief van het internet bleek te hebben gehaald (Wikipedia, foto’s internet)).

 

Lees ook:Nieuwe healingvideo van Robbert van den Broeke…
Lees ook:Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…
Lees ook:Medium Robbert van den Broeke opgepakt…
Lees ook:Robbert van den Broeke met de billen bloot…
Lees ook:Website Robbert van de Broeke…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…

 1. A W Reijersen van Buuren

  Jenever wordt in bepaalde streken met een dialect als gennever uitgesproken en dan wordt jeneverbrander genverbrander. Dit willen bepaalde groepen mensen blijkbaar niet horen of weten (als die ander aan wie ze een hekel hebben maar de mond wordt gesnoerd)!

  Stichting Skepsis, Dossier, De Telegraaf en enkele leden van het FOK!-forum blunderen dus op een enorme manier. Mijn grootvader woonde in een streek waar jenever als gennever werd uitgesproken. Vroeger waren er ook nog eens veel meer gebieden waar een dialect werd gesproken, dus wie weet hoe daar jenever werd genoemd.

    /   Reply  / 
  1. A W Reijersen van Buuren

   Gennever lees dat als gennevver (kort uitgesproken) waarbij gen varieert van gen (g varieert van g t/m dj enzovoort) tot en met gen in het woord genoeg.

     /   Reply  / 
 2. Suzanne Grijpink Auteur

  Een zeer interessante toelichting op de tekst A W Reijersen van Buuren waarvoor mijn dank…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>