Beelden met foto’s van ‘interstellair moederschip’…

Op internet is een video verschenen waarin volgens sommigen een ‘interstellair moederschip’ is te zien bij Jupitermaan Europa. Dat melden verschillende media. Dat valt te lezen op de site NineforNews.

Een Britse UFO-enthousiasteling heeft vanuit zijn achtertuin foto’s gemaakt van iets wat lijkt op een ‘structuur’ naast Europa. De persoon in kwestie heeft de beelden opgestuurd naar de mensen van SecureTeam, die ze weer op YouTube hebben gezet. De voice-over zegt in het filmpje, dat inmiddels al meer dan een kwart miljoen keer is bekeken: “Er is hier duidelijk een glimmende UFO op camera vastgelegd. Dit is een indrukwekkende vondst omdat we hier te maken hebben met iets wat op een structuur lijkt.”

“Dit is zeker niet één van de manen van Jupiter,” klinkt het verder. “Het is iets wat geen onderdeel uitmaakt van het manensysteem van Jupiter. Het zouden meerdere structuren kunnen zijn, die dicht bij elkaar staan.”Volgens de groep tonen de beelden een enorme buitenaardse structuur die in de richting van Jupiter beweegt. “Het hoort daar zeker niet te zijn en het zou me niet verbazen als het een soort buitenaards schip is,” aldus de voice-over. “Jupiter wordt al geruime tijd door mysterie omgeven, net als zijn manen, met name Europa.”  De foto’s zijn verleden week gemaakt met een Canon 650D. Rechts van Jupiter is een vreemd glimmend object te zien. Volgens de voice-over is er in ons zonnestelsel nog nooit zoiets gevonden. Niet iedereen is ervan overtuigd dat de beelden een ruimteschip laten zien. Sommigen menen dat het gereflecteerde licht afkomstig is van de planeet Saturnus of een aantal Jupitermanen. Anderen zeggen dat de ‘UFO’ mogelijk Juno is, een ruimtesonde van NASA die in augustus 2011 is gelanceerd en onderweg is naar Jupiter (foto’s internet).

Lees ook:Botten, foto’s, ufo’s en Mars…
Lees ook:Mysterieuze structuur gevonden aan oppervlak Antarctica…
Lees ook:Chinese draak in de ruimte
Lees ook:Zomaar een foto, maar wat kan het zijn? Sprookje of ……
Lees ook:Wie houdt ons toch in de gaten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>