Welke geheimen liggen er verborgen op vliegbasis in Nevada…

Han Faulkner wilde graag weten welke geheimen er verborgen liggen in Area 51 en besloot met een drone over de geheimzinnige vliegbasis in Nevada te vliegen die al lange tijd wordt geassocieerd met geruchten over buitenaardse activiteit. Dit valt te lezen op de site van NineforNews.

Het is ook de plek waar het Amerikaanse leger stealthtechnologieën en het spionagevliegtuig U2 ontwikkelde. Het bestaan van de basis werd in 2013 officieel erkend door de CIA.Vanaf het moment dat natuurkundige Bob Knapp in de jaren tachtig claimde dat in een hangar van Area 51 buitenaardse ruimteschepen worden bewaard, wordt de basis in verband gebracht met buitenaardse activiteit.UFO-enthousiastelingen van over de hele wereld reizen af naar het gebied, hoewel het voor het publiek niet mogelijk is om in de buurt van de basis te komen. Faulkner maakte de dronebeelden vanaf Tikaboo Peak. Hij beweerde te zijn gevolgd door ‘witte voertuigen’, wat koren op de molen is van samenzweringstheoretici. Afgelopen december beloofde presidentskandidaat Hillary Clinton een speciale eenheid naar Area 51 te sturen om te achterhalen of er UFO’s worden bewaard, als ze wordt gekozen tot de nieuwe president van Amerika.

Na decennia van ontkenning bevestigde de Amerikaanse overheid enkele jaren geleden het bestaan van Area 51. In CIA-documenten wordt onder meer beschreven dat de geheimzinnige basis in de woestijn van Nevada werd gebruikt voor testvluchten en de ontwikkeling van spionagevliegtuigen. Over het topgeheime Area 51 doen veel verhalen de ronde. Zo zou een in 1947 bij Roswell gecrashte UFO en zijn buitenaardse inzittenden naar de basis zijn gebracht (foto’s internet).

Lees ook:Nieuwe informatie over Area 51…
Lees ook:Area 51; wat houdt de VS verborgen…
Lees ook:Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….
Lees ook:UFO-snelweg ontdekt door broer en zus…
Lees ook:CIA-agent doet uitspraken over Area 51…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>