Seleniet om beter in slaap te komen…

Seleniet is onder meer bekend om zijn rustgevende werking en het verhelderen van de geest (kruinchakra). Seleniet wordt ook wel ‘slaapsteen’ genoemd. Oranje Seleniet helpt om door te slapen, waar witte Seleniet helpt bij het in slaap komen. Ideaal dus voor op de slaapkamer.

Een selenietlamp is een gipsachtig mineraalgesteente. Daarin is plaats gemaakt voor een lamp. Elke lamp is weer anders van vorm. Selenietlampen zijn doorgaans wit. Seleniet neutraliseert slechte energie en bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.  Je kunt deze lamp op verschillende plekken in je huis neerzetten. De steen beschermt de desbetreffende ruimte  tegen sterke stralen zoals water-, aard-, elektrische straling en computerstraling. De selenietlamp werkt ook goed als je moeite hebt om te aarden.  Zorg dat de lamp nooit in aanraking komt met water omdat het een kalksoort is dat kan oplossen in water.

Een selenietlamp heeft  doorgaans een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Veel mensen vinden het dan ook fijn om deze lamp op hun slaapkamer te zetten. De selenietlamp werkt ook goed als medium naar de hogere wereld. Middels meditatie kun je heel goed contact krijgen met de hogere wereld (zoals engelen, gidsen). Daarnaast is de  selenietlamp prachtig om te zien en fijn om aan te raken. Zelf heb ik alleen ervaring met de zoutlamp. Ervaringen met de selenietlamp zijn dan ook meer dan welkom (bron n foto’s internet).

Lees ook:Tips voor een gezonde nachtrust
Lees ook:Lekker slapen met edelstenen…
Lees ook:Het wondermiddel van Moeder Natuur
Lees ook:Maak je eigen wierookkorrels
Lees ook:Etherische oliën zijn er voor verschillende doeleinden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>