Ufo’s regelen zonlicht en warmteaanbod…

Ufo’s blijft een onderwerp dat veel mensen bezighoud. Zo kwam ik op NineforNew het volgende artikel tegen. Volgens een Marsonderzoeker bepalen Ufo’s hoeveel zonlicht en warmte onze planeet ontvangt. De ufoloog heeft op foto’s van de zonnesatelliet SOHO naar eigen zeggen Ufo’s bij het oppervlak van de zon gespot, zo schrijft de Britse Daily Mail.

Russische wetenschappers zouden ‘zes tot zeven jaar geleden’ iets soortgelijks hebben gezien. “Mensen hebben recht op de waarheid die door NASA verborgen wordt gehouden,” schrijft Myunhauzen onder een video op zijn YouTube-kanaal. In het filmpje zijn foto’s van vreemde groene objecten te zien bij de zon. “Ongeveer zes à zeven jaar las ik in een nieuwsbericht dat twee Russische wetenschappers hadden ontdekt dat er meerdere Ufo’s rond de zon draaiden, 24 uur per dag, iedere dag,” schrijft Scott Waring op zijn website. “Ze zeiden dat de Ufo’s plotseling scherpe bochten maakten zonder af te remmen.”

Hij legde uit dat het nieuwsartikel over de ontdekking ‘lang geleden is verdwenen’ van het internet, aldus de Daily Mail. “Ze draaien rond onze zon. Joost mag weten wat ze doen,” schreef hij. “Het is mogelijk dat ze de zon beheersen om de temperatuur op aarde stabiel te houden of ze onttrekken een zeldzaam zwaar element aan de zon” (foto’s internet).

Lees ook:Ufo vastgelegd op camera…
Lees ook:Vermiste vliegtuig MH370 gevonden…
Lees ook:Tijdreizen met je smartphone…
Lees ook:Het hiernamaals bestaat…
Lees ook:Kennedy vermoord om UFO-stukken te verdoezelen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>