Diamond: “Ik zat hiervoor in het leger…”

De Amerikaanse filosoof en spreker dr. Wayne Dyer schreef mee aan het boek ‘Memories of Heaven, waar de media begin dit jaar over berichtten. Het boek is een verzameling verhalen over kinderen die herinneringen zeggen te hebben aan vorige levens (bron NineforNews).

Bij de Britse Daily Mail kwam een stortvloed aan reacties binnen van ouders die zeiden dat hun kinderen soortgelijke herinneringen hebben. Sommige kinderen zijn naar eigen zeggen oude Egyptenaren geweest of soldaten.  Margaret: “Toen mijn kleinzoon twee jaar oud was, begon hij te praten over ‘zijn andere moeder’. Hij vroeg vaak wanneer hij haar weer mocht zien. Ik vroeg hem waar hij had gewoond. Hij zei dat hij in Egypte in een huis van modder had geleefd. Hij zei dat hij niet wist wat er met haar was gebeurd omdat hij was gebeten door een slang en was overleden. Uiteindelijk vertelde ik het aan mijn dochter. Ik verwachtte dat ze in lachen zou uitbarsten en zou zeggen dat hij het zich inbeeldde, maar ze zei dat hij ook met haar had gesproken over zijn andere leven. Hij is nu 12 jaar oud en kan zich er niets meer van herinneren.”

Ade: “Toen Diamond, onze dochter, twee jaar oud was gebruikte ze woorden die zo vreemd voor me waren dat ik de betekenis ervan moest opzoeken in het woordenboek. Haar moeder en ik zeiden wel eens tegen elkaar: “Dit kind is hier eerder geweest.” Toen ze voor het eerst een militaire parade op tv zag, schreeuwde ze: “Soldaten!” Ze sprong op en bracht een saluut. Toen we haar vroegen of ze een soldaat was geweest in haar eerste leven, antwoordde ze glimlachend: “Ja papa. Ik zat hiervoor in het leger.”

Lees ook:Verhalen over vorige levens…
Lees ook:Overtuigd van een vorig leven…
Lees ook:Char: Ogilvie flest de boel
Lees ook:Wie was jij in je vorig leven?
Lees ook:“Het is je tijd nog niet. Ga terug…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>