Area 51; wat houdt de VS verborgen…

Op internet is een filmpje opgedoken van een onschuldig gezin met kinderen dat door zwaarbewapende soldaten wordt gearresteerd omdat het te dicht in de buurt van Area 51 komt (bron NineforNews).

Volgens UFO-enthousiastelingen laten de beelden zien dat de VS iets te verbergen heeft. Zij denken dat het Amerikaanse leger het bestaan van buitenaards leven in de doofpot probeert te stoppen. Jeremiah Hasvold wilde onlangs met zijn zoontje een bezoek brengen aan Area 51, een geheime basis in de Nevadawoestijn. Volgens een aantal theorieën heeft het Amerikaanse leger er in de jaren veertig een autopsie uitgevoerd op een buitenaards wezen nadat zijn ruimtevaartuig was neergestort bij Roswell. Hasvold laat zijn camera draaien terwijl hij in de buurt van een waarschuwingsbord bij de basis komt. Hij filmt hoe een gezin met kinderen hardhandig wordt tegengehouden door Amerikaanse soldaten. Iedereen moet uitstappen, terwijl de soldaten het gezin onder schot houden. Als het leger zoveel moeite doet om mensen tegen te houden op 30 kilometer van Area 51, dan moeten ze wel een heel groot geheim bewaren, stelt Hasvold. De CIA erkende het bestaan van Area 51 in 2013, maar repte met geen woord over vliegende schotels of buitenaardse wezens.

Volgens de Amerikaanse autoriteiten zou Area 51 helemaal niet bestaan. De regering hield tot 2003 vol dat het gebied er simpelweg niet is. Nu is Area 51 een Air Force Flight Test Center. Volgens de papieren, althans. Area 51 werd in 1955 ontwikkeld als testgebied voor spionagevliegtuigen en later werden er ook bommenwerpers en maanlanders geproduceerd. Volgens sommigen is de productie van experimentele producten nog steeds gaande – en niet voor goede doeleinden. Aanhangers van complottheorieën zijn er heilig van overtuig dat geheime genootschappen werken aan tijdmachines en klimaatcontrole. De populairste theorie die rond gaat over Area 51 is de buitenaardse variant. Meerdere mensen beweren dat de wereld contact heeft gemaakt met extra-terrestrials. En niet de minsten – zo beweert een voormalig CIA-agent dat hij UFO’s heeft gezien in het gebied (bron Amerika Only, foto’s internet).

Lees ook:Nieuwe informatie over Area 51…
Lees ook:Welke geheimen liggen er verborgen op vliegbasis in Nevada…
Lees ook:Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….
Lees ook:Allereerste nationale hoorzitting over UFO’s…
Lees ook:CIA-agent doet uitspraken over Area 51…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>