Opgestaan uit de dood…

Af en toe komen er heel bijzondere verhalen naar buiten. Zo stond er op de site De Dagelijkse Standaard een artikel over een meisje die mogelijk zou zijn opgestaan uit de dood. Het meisje werd  (alweer een paar maanden geleden) neergeschoten bij een massale schietpartij.Deze vreselijke schietpartij vond plaats in het Amerikaanse Michigan. Een doorgedraaide taxichauffeur schoot in totale willekeur mensen neer, waarbij meerdere doden vielen.

Eén van de slachtoffers was de 14-jarige Abigail Kopf. Omdat ze zich had opgegeven als orgaandonor, lag Abigail na de schietpartij in het ziekenhuis om haar organen operatief te laten verwijderen. De tiener was hersendood verklaard, en de artsen bereidden de operatie voor. Abigails moeder houdt de hand van haar dochter vast, voordat de operatie begint.

Dan gebeurt het ongelooflijke: plotseling knijpt Abigal in haar moeders hand. Het meisje geeft een teken van leven. Ze blijkt dus niet hersendood te zijn. Wanneer haar moeder vraagt of ze haar kan horen, knijpt Abigail weer. En wanneer de dokter vraagt om haar duim op te steken, steekt Abigail beide duimen omhoog. Ze kon dus niet alleen horen wat de mensen om haar heen zeiden, ze begreep ook wat ze bedoelden. Natuurlijk werd de operatie snel afgelast. In plaats daarvan werd Abigail razendsnel naar de intensive care gebracht om haar leven te redden. Haar familie vertelt:“De prognose van onze dochter is onzeker. Ze vecht nog steeds voor haar leven.” Hopelijk komt er snel verbetering in de toestand van Abigail. Voor haar familie was het kleine wonder in het ziekenhuis enorm hoopgevend – het is maar goed dat ze nog net op tijd in de hand van haar moeder wist te knijpen! (foto’s internet).

Lees ook:Dr. De Graaff neurochirurg MST Enschede liet patiente doodgaan!
Lees ook:Wonderbaarlijke genezing van Chelsea…
Lees ook:President opent ziekenhuis met zelf uitgevoerde operatie, eh….
Lees ook:Slachtoffer voorspelde drama Koninginnedag
Lees ook:Meisje gestikt tijdens uitdrijfritueel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>