Bewijs van tijdreizen mogelijk gevonden…

Toen archeologen in China een modern ogende, met modder bedekt object (artefact) uit een 4-eeuwen-oude verzegeld graf haalden, was hun verbazing voelbaar. Zou dit zomaar het bewijs van tijdreizen kunnen zijn? (bron www.worldunity.me).

In 2008 werd het door verschillende nieuwskanalen onthuld dat een team van archeologen een raadselachtige vondst deed bij een opgraving in een afgesloten graf dat dateert uit de Ming-dynastie in het zuiden van China. Voordat ze de kisten, konden opgraven, stuitten de archeologen op een eigenaardig vondst. Een steen viel en raakte de grond met een hard, metalig geluid. Toen ze het object oppakten, constateerden de archeologen dat het een ring was. Na het verwijderen van de aarde deden ze een schokkende ontdekking.  Het bleek een (modern)horloge te zijn met het woord “Swiss” op de achterkant.

Hoe komt  deze  Zwitserse ring met een moderne uitstraling  in een 400-jaar-oud verzegeld graf? Sommige onderzoekers wijzen erop dat er sprake zou kunnen zijn van tijdreizigers die uit de toekomst kwamen,  per ongeluk een modern ogende ring in een oud gebied en achterlieten. Er is weinig bewijs hiervoor, maar het zou zomaar mogelijk kunnen zijn. Ring-horloges waren lang, zeker na 1780, zeer populair in Europa. Tijdens de Ming-dynastie kwamen deze ringen niet veel voor. Aan de andere kant is er weinig informatie over de achtergrond van de graven. Wie heeft het graf ontdekt en wanneer?

Onzin verhaal?  Het verhaal achter deze ringhorloge is tot dusver onopgelost gebleven. Het houdt de gemoederen zeker bezig. En roept vragen op hoe het in het graf is gekomen en of het werkelijk zo is dat dit Ming-dynastie graf zijn tijd ver vooruit was.

Lees ook:Eeuwenoude tempel ontdekt in Israël…
Lees ook:Dumplings en bevroren oren…
Lees ook:Vreemde vondst op Kanaaleiland Guernsey…
Lees ook:Maya-gebouwen in de jungle van Guatemala ontdekt…
Lees ook:Buitenaardse wezens doen Leidschendam aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>