Nieuwe informatie over Area 51…

Emmy-winnaar George Knapp wordt gezien als de allereerste journalist die schreef over het gebruik van buitenaardse technologie op een geheime basis die inmiddels bekendstaat als Area 51. Tijdens deze lezing gaat hij dieper in op het mysterie rond Area 51, 25 jaar na zijn oorspronkelijke publicatie. Dit valt onder meer te lezen op de site NineforNews.

Daarnaast brengt hij ook nieuwe informatie naar buiten over Bob Lazar, een voormalig regeringswetenschapper die claimt aan buitenaardse ruimteschepen te hebben gewerkt in Area 51. George Knapp werkt voor CBS News in Las Vegas, waar hij veel aanzien geniet. Knapp won twee keer een Peabody Award en vele Emmy Awards. Area 51 is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. In 2013 gaf de CIA geheime documenten vrij waarin de basis als Area 51 wordt beschreven.

Vanwege alle geheimzinnigheid rond de basis in Nevada zijn er allerlei geruchten ontstaan over wat zich daar afspeelt. Zo zou de VS er de wrakstukken bewaren van een UFO die in 1947 bij Roswell zou zijn neergestort. Series als The X-Files vergrootten de bekendheid van de basis.

Lees ook:Welke geheimen liggen er verborgen op vliegbasis in Nevada…
Lees ook:Area 51; wat houdt de VS verborgen…
Lees ook:CIA-agent doet uitspraken over Area 51…
Lees ook:Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….
Lees ook:Aliens gebruiken de aarde als basis…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>