Overnachten in een horrorhotel…

Wie o wie heeft de nacht niet overleeft?  Op Facebook heb je een site voor mensen die echt van griezelen houden. Wat dacht je van overnachten in het Duitse Horror Hotel in Fürstenau, Sachsen (Germany)? Het ziet er misschien een beetje ‘raar’ uit aan de buitenkant, maar achter de groene deuren is de beleving van dit moment, Het Horror Hotel… !De site ziet er superspannend uit. Grote vraag is: met wie durf jij te slapen in ons horror hotel?  Eén nacht slapen in ons spannende hotel kan je leven veranderen. Je checkt in tussen 17:00 en 19:00 uur met je vrienden of vriendinnen. Op dat moment krijg je het bed toegewezen voor die nacht en een programma hoe de rest van je avond eruit ziet.

Je zoekt je bed op en plaatst je spullen netjes onder het bed. ‘ s Avonds sta je op de lijst om de escape room in te gaan met maximaal 7 andere bezoekers. Als iedereen is geweest, start er een film in de horrorcinema, een film zoals je hem nog nooit hebt beleefd… Durf jij daarna nog naar je bed? Dronken bezoekers kunnen geweigerd en verwijderd worden, drugs is niet toegestaan, en je betreed onze locatie vrijwillig, op eigen risico en wij zijn niet verantwoordelijk voor psychische klachten.

Kortom: een bloederig avondmaal, een spannende horror film zoals je hem nooit hebt beleeft, een spannende escape room experience….Het hotel is een echte hit. Wil je meer weten? Neem zelf maar eens een kijkje op de Facebookpagina horrorhotelgermany.

Lees ook:De engste horrorroute loopt door Beverwijk…
Lees ook:Drunen heeft zijn eigen spookhotel…
Lees ook:Overnachten in ijshotel met White Walker…
Lees ook:Griezelen met Vacancy…
Lees ook:Huiver en griezel met enge verhalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>