Reuzen bestaan…of toch niet…?

Het internet is in de ban van een filmpje waarin mannen van bijna drie meter lang te zien zouden zijn bij een Egyptische bakkerij in de buurt van de piramides van Gizeh. In de video zijn twee figuren te zien die tot verbazing van velen lijken uit te torenen boven auto’s. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

YouTube-gebruiker MrMBB333 plaatste het filmpje op internet. “Deze beelden tonen twee reusachtige mannen,” zei hij. “De ene man is 2,5 meter lang en de tweede is denk ik nog langer. Het lijkt erop dat de Anunnaki terug zijn.” De Anunnaki waren goden uit het oude Mesopotamië die de mens en zelfs de piramides zouden hebben gecreëerd. De twee mannen lijken naar elkaar toe te lopen. “Die man moet bijna drie meter lang zijn,” aldus de YouTuber. Hij zei dat hij op de foto was gestuit toen hij naar woonwijken in de buurt van de piramides aan het kijken was.

“Misschien zijn de Anunnaki hier altijd al geweest en zijn ze nooit weggegaan,” reageerde iemand. “De theorie dat reuzen de piramides hebben gebouwd klinkt erg plausibel. Ze zeggen dat wonen in piramides goed is voor je gezondheid, dus misschien zijn ze daar opgegroeid.” Anderen waren minder overtuigd en wezen op het standpunt van waaruit de foto is genomen. “De stoep is dus ook een halve meter hoog?” schreef iemand. Een ander zei dat het niet meer is dan een optische illusie. Nieuwsgierig? Wil je het met eigen ogen bekijken? Surf dan eens naar de site van NineforNews en bekijk de videobeelden (foto’s internet).

Lees ook:Piramide bevat grote, verborgen ruimte…
Lees ook:Torens aan rand van een krater op maan gevonden…
Lees ook:Geest verdrijft mannen uit Indiaas dorpje…
Lees ook:De zaak Adri Knops, Zesde Zintuig Plaats Delict
Lees ook:Megalithische tombes ontdekt in Polen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>